Se dau 3000 de lei, ajutor social pentru cumpărarea unei centrale de apartament

Publicat: Miercuri, 09 Octombrie 2019 09:03 // Actualizat: Miercuri, 09 Octombrie 2019 09:03 // Sursa: romaniatv.net

Se acrordă ajutorul social pentru achiziţionarea unei centrale de apartament. Ajutorul va fi de cel puţin 3000 de lei. Anunţul a fost făcut de primarul municipiului Paşcani, Dumitru Pantazi.

Foto: bittv.info

Cei ce vor beneficia de ajutor vor putea fi foşti abonaţi la regia locală de termoficare rămaşi fără nici o sursă de căldură, care au venituri mici şi se încadrează în prevederile legale, scrie bittv.info. Proiectul iniţiat de edil va fi supus aprobării Consiliului Local în şedinţa ordinară de la sfârşitul acestei luni.

Citeşte şi Se dau bani de la stat din cauza vremii nefavorabile. Cum poţi beneficia de aceste sume

Primarul Dumitru Pantazi spune că bugetul pentru aceste ajutoare ar urma să fie de până la 300 000 lei. Suma poate fi mai mare dacă consilierii vor propune şi vor vota în acest sens. Primarul crede că nu vor fi mai mult de 100 de beneficiari care se vor încadra din punct de vedere al venitului minim. Anul trecut cam 100 de persoane au solicitat şi obţinut ajutoare de încălzire.

Cererile depuse până acum la audienţe, sau direct la Ghişeul Unic, vor fi luate în consideraţie, dacă vor fi însoţite de toate documentele necesare.

Pentru obţinerea ajutoarelor în vederea achiziţionării de centrale termice, solicitanţii vor fi supuşi unor anchete sociale, iar cererile vor fi aprobate rapid, astfel încât solicitaţii să aibă timp să le monteze până la venirea iernii.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8583
RON
22 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H