Se deschid ştrandurile şi parcurile acvatice. Cât ne costă o zi la piscină

Dacă temperatura e tot mai ridicată în aceste zile, putem să ne pregătim de bălăceala la piscine. Pe 1 iunie multe dintre ștrandurile și parcurile acvatice își vor deschide porțile, iar administratorii au pregătit totul pentru clienții lor.

31 mai 2016, 07:17
Se deschid ştrandurile şi parcurile acvatice. Cât ne costă o zi la piscină

Cele mai căutate ștranduri, piscine și parcuri acvatice își vor deschide porțile chiar de ziua copilului sau cel târziu la jumătatea lunii. Pentru prima bălăceală din an avem de unde alege.

Cele mai mici prețuri sunt la ștrandul Crângași. Aici biletul costă 10 lei în timpul săptămânii şi 15 lei în weekend. Sunt 5 bazine unde vă puteți bălăci și pe lângă o plajă artificială, găsiți și terenuri de fotbal. Cu tot cu mâncare veți cheltui în jur de 50 lei de persoană pentru o zi la balaceala.

Cei mai pretențioși pot alege un loc exclusivist, dar va trebui să scoateți mult mai mulţi bani din buznar. La cea mai căutată piscină de lux din Capitală veți cheltui 60 lei în timpul săptămânii și 100 lei în weekend.

Alături de toată consumația veţi ajunge la o sumă de cel puţin 200 lei de persoană. 

Pentru cei care caută să se distreze din plin într-o astfel de zi, atunci veștile sunt excelente. Pe 1 iunie se deschide cel mai mare parc acvatic din Capitală. Aici biletul de intrare costă 40 lei în timpul săptămânii și 65 lei în weekend. Iar partea bună e că aveţi la dispoziţie cele mai inedite tobogane şi chiar piscină cu valuri.