Se deschide cel mai mare parc de distracţii din România GALERIE FOTO

Divertiland Multi Entertainment Park își deschide vineri primul amplasament turistic, Parcul Acvatic "La Plajă". Parcul de distracţii este la intrarea în București, la km 13, adiacent Autostrăzii A1 București-Pitești, în zona comercială Militari.

RomaniaTV.net
06 aug. 2012, 12:28

Cel mai mare parc acvatic din România şi din Sud-Estul Europei, care se întinde pe o suprafaţă de peste 42.000 de metri pătraţi, se va deschide vineri.

Parcul de distracţii pune la dispoziție peste 27 de tobogane, piscină cu valuri, râu leneș de 500 de metri, 22 de foișoare private pentru grupuri de prieteni și familii, o zonă de 3.000 de metri pătrați de plajă cu nisip, șezlonguri și umbrele, restaurante, snack baruri, cafenele, unitate medicală, zonă pentru petreceri pentru copii și adolescenți, spații comerciale, bancomate, vestiare şi dușuri.

Cu o capacitate de până la 2.500 de oameni, piscina cu valuri reprezintă o adevărată distracție. Generatoarele pneumatice pot crea valuri mari de până la 1,8 metri, într-o gamă variată de modele şi intervale de timp. Copiii vor fi și ei răsfățați cu topogane și piscine potrivite pentru vârsta și înălțimea lor și o zonă de joacă special concepută pentru ei.

Data terminării întregului proiect este 2015. Dezvoltatorii Divertiland Multi Entertainment Park, cel mai mare parc de distracţii din ţară, se aşteaptă ca hiperparcul să genereze, începând cu primul an de la finalizarea sa, un număr total de aproximativ 1.000.000 de vizitatori anual.