Se deschide cel mai mare PARC DE DISTRACŢII din România. Vezi cum te poţi distra la vară

Divertiland, cel mai mare parc de distracţii din România, situat în vestul Capitalei, Cartierul Militari, îşi deschide pe 30 mai, porţile unui nou sezon estival.

21 mai 2014, 10:50
Se deschide cel mai mare PARC DE DISTRACŢII din România. Vezi cum te poţi distra la vară

Divertiland este primul parc de distracţie cu atracţii incitante şi servicii moderne si de calitate, printre care 22 de topogane pentru toate vârstele şi singura piscină cu valuri şi unica plajă cu nisip din Bucureşti.

Prima săptămână este dedicată copiilor. Cei mici, cu înălţimea de sub 1,2 m, vor beneficia de intrare gratuită în incinta parcului de distracţii. De 1 iunie, Divertisland le-a pregătit ateliere creative, concursuri, surprize şi premii.

Anul acesta, Divertiland îşi întâmpină cei peste 120 de mii de vizitatorii cu noi facilităţi de transport în comun, noi activităţi pe terenul special amenajat pentru volei de plajă, zumba, aquagym, spinning, cursuri noi de surf, carduri de fidelitate, dar şi un sistem online de plată a biletelor, abonamentelor de sezon.

Transportul public spre Divertiland va fi asigurat anul acesta și pe cale ferată, prin intermediul trenurilor regionale operate de Regiotrans. Patru trenuri care circulă pe ruta Brașov – București Nord – Craiova și retur, vor opri zilnic în stația Chiajna Parc Divertisment, special construită pentru a deservi vizitatorii parcului de entertainment.

Accesul modern la rezervări și interfața interactivă reprezintă elemente cerute și apreciate de categoria de clienți vizată de Divertiland și ne bucurăm să le putem oferi în 2014, alături de facilitățile complexe și de standardele de calitate și securitate care se regăsesc în parcul nostru de distracții„, a declarat Irina Popescu, Marketing & Communication Manager.

Parcul are o capacitate de 3.500 de persoane pe zi şi oferă cea mai înaltă calitate a apei:sisteme de filtrare, reciclare şi dezinfectare. De asemenea, vizitatorii pot beneficia multiple opţiuni culinare oferite de restaurantele şi barurile din zonă, precum şi de protecţia şi siguranţa echipajelor de salvamari care pot oferi primul ajutor.

Deschis în 2012, Divertiland este primul concept de parc de distracții dezvoltat după cele mai înalte standarde internaționale din industria divertismentului. În următorii ani, în urma unor investiții continue în facilități de distracție în aer liber, dar și acoperite, Divertiland va deveni cea mai importantă destinație de entertainment pentru Europa de Sud-Est.