Se deschide Portalul Anului Nou! Ce semnifica data de 1.1.2022? Ritual pentru indeplinirea dorintelor

Numarul 2 indica faptul ca trebuie sa te intorci la ceea ce-si doreste sufletul, la drumul destinului. Ce semnifică Portalul Anului Nou.

29 dec. 2021, 14:53
Se deschide Portalul Anului Nou! Ce semnifica data de 1.1.2022? Ritual pentru indeplinirea dorintelor

Prima zi a lui 2022 deschide Portalul Anului Nou. O zi puternica, bogata in semnificatii numerologice, dar si astrologice. Iata ce inseamna data de 1.1.2022 si ce mesaj aduce tuturor pentru noul an.

1.1.2022 – semnificatii numerologice
La o privire atenta, observam ca data este formata din numere cu o puternica semnificatie numerologica si spirituala. 0, 1, 2, 11, 20, 22, 222 sunt numere maestru care se pot forma din acesta data. Ele aduc mesaje importante pentru fiecare dintre noi.

Horoscop Mihai Voropchievici 2022. Pentru cine anunţă RUNELE un an plin de belşug

Numarul 0 reprezinta rugaciunea. Cea mai buna calea de a fi deschis catre Divinitate, catre puterea nemarginita, catre ingerii tai pazitori este rugaciunea.

Numarul 1 reprezinta forta primordiala. Din perspectiva numerologica, 1 este primul. 1 este inceputul. Intotdeauna este importanta prima zi a anului, prima zi a lunii, prima zi a scolii, prima zi la un loc de munca nou etc.

Numarul 2 indica faptul ca trebuie sa te intorci la ceea ce-si doreste sufletul, la drumul destinului. Poate fi greu, cateodata, si poti rataci drumul, insa ingerii te ajuta sa revii acolo unde iti este locul.

Horoscop RUNE ianuarie 2022. Cine câştigă mulţi bani, ce anunţă pietrele mistice
Numarul 11 reprezinta puterea de caracter. Este simbolul prieteniei si al blandetii. Numarul 11 poarta energia inovatiei si a creativitatii. Stimuleaza imaginatia si intuitia. Gandeste-te la ceea ce iti doresti cu adevarat si poti contribui ca aceasta dorinta sa se manifeste in noul an.

Numarul 20 reprezinta gratitudinea. Fii recunoscator pentru ceea ce ai in viata, pentru darurile primite, pentru experientele avute. Fiecare contribuie la formarea ta si la dezvoltarea ta spirituala.

Portalul Anului Nou: 1.1.2022 – semnificatii astrologice

In prima zi a anului 2022, Soarele este in Capricorn, semn zodiacal direct, perseverent, orientat spre rezultate. Capricornul este ambitios, serios, dedicat, cu un simt al datoriei iesit din comun. Luna este in Sagetatorul cel neobosit. Creste dorinta de libertate, de aventura, atat mentala, cat si fizica. Mercur este in Capricorn, aducand claritate, dar si rigiditate uneori. Comunicarea este organizata si iti alegi cu atentie cuvintele inainte de a le rosti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.