Se fac angajări la un Târg de Crăciun, pentru un salariu de 3.000 – 4.000 de euro. Se caută ospătari, barmani și bucătari

Se fac angajări. O firmă caută ospătari, barmani și bucătari pentru Târgul de Crăciun din orașul Munster din Germania.

24 oct. 2023, 12:17
Se fac angajări la un Târg de Crăciun, pentru un salariu de 3.000 – 4.000 de euro. Se caută ospătari, barmani și bucătari
Se fac angahări la un Târg de Crăciun

Angajări pentru Târgul de Crăciun. Se caută ospătari, barmani și bucătari pentru Târgul de Crăciun din Munster, Germania. Salariul oferit este de 3.000 – 4.000 de euro, plus bacșișurile câștigate sau o parte din acestea.

Pe lângă asta, se oferă cazare, masă și transport până în orașul Munster. Perioada de lucru va fi în noiembrie – decembrie 2023, în fiecare zi de la ora 11 dimineața la ora 22 seara.

Citește și: Angajări masive la Kaufland. Salarii de peste 4000 de lei, bonuri de masă, primă de Sărbători şi bonusuri operative

Sunt disponibile și posturi de chelner, bucătar și barman la restaurantul de la Târgul de Crăciun, precum și de vânzător la căsuțe în interiorul târgului.

„Suntem în căutarea unui ospătar/barman/bucătar talentat și pasionat pentru a se alătura echipei noastre la Târgul de Crăciun. Dacă îți place atmosfera festivă, dacă ești energic, creativ și îți dorești să faci parte dintr-un eveniment special, atunci aceasta este o oportunitate perfectă pentru tine!

Cautam persoane tinere si serioase, sa cunoasca limba engleza si neaparat GERMANA. Iar ca bucatar trebuie sa aiba doar multa experienta si sa se descurce la un volum mai mare de comenzi.

Se ofera cazare, masa si transport pana in orasul Munster.
Perioada de lucru va fi intre 23 noiembriedecembrie, in fiecare zi de la ora 11 dimineata la ora 22 seara.

Sunt disponibile variante ca si chelner la restaurantul de langa targul de craciun, barmani la barul acestuia. vanzator la casute in interiorul targului de craciun si bucatar la restaurant.

Salariul va fii 3000 euro pentru ospatari/barman +tipsurile castigate , iar ca bucatar in functie de experientaeuro +parte din tipsurile chelnerilor. 

Dacă ești pasionat de ospitalitate și vrei să faci parte dintr-o experiență unică, te invităm să aplici pentru poziția de Ospătar/Barman/Bucătar pentru Târgul de Crăciun. Trimite-ne CV-ul tău actualizat și o scurtă descriere despre tine și de ce crezi că ești potrivit pentru acest rol”, se arată pe site-ul bestjobs.eu.

Citește și: Angajări 2023. Domeniul lovit de criză, se caută specialişti şi de 70 de ani. Se oferă salarii de peste 10.000 de lei

Aptitudini candidați:

  • măsoară feedbackul clienților
  • lucrează în echipă în sectorul turism
  • cunoaște limba engleză și limba germană