O româncă însărcinată în opt luni a dispărut fără urmă în Germania. Familia o caută cu disperare: „Se certa des cu fostul soț”

O româncă în vârstă de 39 de ani, care este însărcinată în opt luni, a dispărut fără urmă în Germania. Femeia a fost văzută ultima oară vinerea trecută atunci când și-a dus fiica adoptivă la grădiniță.

16 dec. 2022, 15:55
O româncă însărcinată în opt luni a dispărut fără urmă în Germania. Familia o caută cu disperare: „Se certa des cu fostul soț”

O româncă însărcinată în opt luni a dispărut fără urmă în Germania. Alexandra, o româncă în vârstă de 39 de ani, rezidentă în cartierul Katzwang, din orașului german Nürnberg a dispărut fără urmă pe data de 9 decembrie 2022, după ce și-a dus la grădiniță fiica adoptivă, în vârstă de doi ani.

Citește și După cazul Roxanei, românca ucisă de rechin în Egipt, o nouă tragedie a avut loc. Momentul a fost privit cu groază de familie și de oamenii de pe plajă

O româncă însărcinată în opt luni a dispărut fără urmă în Germania

Cel care a dat alarma a fost chiar iubitul femeii, care s-a speriat atunci când ea nu a mai venit acasă.

Familia femeii este disperată, iar oamenii legii nu își explică unde ar fi putut să dispară femeia, care este însărcinată în opt luni.

Pur și simplu pare că femeia a intrat în pământ, iar asta îi determină pe oamenii legii să ia în calcul varianta unei răpiri sau chiar a unei crime.

„Anchetatorii privesc cazul cu mare suspiciune. Acest lucru sugerează că ea nu s-a ascuns voluntar, așa că a existat fie un accident, fie o crimă”, a spus Michael Konrad, purtătorul de cuvânt al poliției.

Cazul a fost preluat de către o echipă de criminaliști, care s-au deplasat atât la locuința româncei, cât și în locul unde a fost văzută ultima oară în speranța descoperirii unor probe care să îi conducă pe o nouă pistă însă, din păcate, căutările lor nu au avut succes.

Alexandra s-a mutat încă din copilărie în Germania alături de familia sa, iar în prezent, ocupă funcția de manager al unei sucursale Postbank.

Ea are o fiică în vârstă de doi ani pe care a adoptat-o împreună cu fostul soț, de care a divorțat cu ceva timp în urmă. Vecinii româncei au mărturisit că se certa foarte des cu fostul soți și că divorțul a fost iminent.

„Se certa foarte des cu fostul soț”, a spus vecina Alexandrei, care susține că în momentul  dispariției, românca se comporta normal și că nimic nu ar fi prevestit această nenorocire.

Citește și Diana, o româncă stabilită în Italia, găsită moartă în casă. Avea doar 45 de ani și nimeni nu știe ce s-a întâmplat