Se însoară băiatul lui Nuțu Cămătaru! Nunta va avea loc la localul de lux al lui Nicolae Bădălău. Cine sunt naşii

Nuțulică, fiul cel mare al celebrului interlop Nuțu Cămătaru, se va ănsura la sfârşitul lunii iunie cu iubita lui, Ada. Odată cu nunta va fi organizat și botezul fiicei sale, Anne-Marie.

27 apr. 2022, 16:44
Se însoară băiatul lui Nuțu Cămătaru! Nunta va avea loc la localul de lux al lui Nicolae Bădălău. Cine sunt naşii
Se însoară băiatul lui Nuțu Cămătaru!

Se însoară băiatul lui Nuțu Cămătaru! Inițial, nunta trebuia să aibă loc anul trecut, dar pandemia de COVID-19 a stricat planurile.

Se însoară băiatul lui Nuțu Cămătaru! Nunta va avea loc la localul de lux al lui Nicolae Bădălău. Cine sunt naşii

Potrivit unor surse apropiate cuplului, citate de SpyNews, cununia religioasă va avea loc la Biserica Șerban Vodă, iar petrecerea într-un local luxos din Bolintin Vale, care i-ar aparține fostului senator Nicolae Bădălău. La petrecere sunt așteptați sute de invitați.

„Viaţa lui Nuţu Cămătaru”, documentarul care va şoca România. „Mai bine să-l caut la puşcărie, decât să merg la cimitir!” VIDEO

Nașii de cununie ai cuplului vor fi sora lui Nuțulică, Gabriela, și soțul ei, Marius Călin, fiul unuia dintre cei mai bogați florari din România. Marius Călin și Gabriela Balint s-au căsătorit în iulie 2011, iar petrecerea de nuntă ar fi costat în jur de 300.000 de euro. Nași au fost fostul fotbalist Marian Aliuță și soția lui, cunoscuți ca apropiați ai clanului Cămătarilor.

Nuţu Cămătaru, show de zile mari la aniversare. Cei mai tari lăutari au cântat pentru legendarul interlop VIDEO

Codin Maticiuc a postat recent pe canalul său de YouTube un trailer al viitorului documentar despre viaţa unuia dintre cei mai temuţi interlopi din istoria României. „În noiembrie 2021 am lansat cea de-a doua carte la care lucrez încă din 2017. Au fost 5 ani în care am primit acces la o lume paralelă de ceea ce numeam noi realitate. 5 ani în care m-am învârtit printre adevărații băieți răi, de la nunți, petreceri, până la vizitele în închisori. După toți acești ani în care am fost martorul unor povești despre care nu-mi puteam imagina că există, am lansat „Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru”. O carte care relatează trecutul controversat al liderului clanului Cămătaru, povestit chiar de el. Între timp, am realizat si acest mini-documentar pe care va invit să-l vizionaţi. Primele 100 de cărţi comandate de la momentul publicării acestui video vor veni semnate atât de mine, cât si de personajul principal al cărţii”, este anunţul lui Codin Maticiuc.

Alex Velea i-a făcut melodie lui Nutu Cămătaru – Legenda Mafiei! Videoclipul filmat în casa interlopului! „Dă, bă, banii! Dă, bă, banii!” VIDEO