Se întâmplă în România. O familie de bucureşteni creşte zeci de GĂINI în apartament, la bloc VIDEO

Viaţa a zeci de familii din Bucureşti a devenit un calvar de câţiva ani din cauza unui bărbat care creşte găini în apartament. Toată lumea se trezeşte la bloc când cântă cocoşul, iar în parcare zburdă găinile. Crescătorul de păsări este un individ violent, astfel încât vecinii se feresc să vorbească.

12 iun. 2013, 11:38
Se întâmplă în România. O familie de bucureşteni creşte zeci de GĂINI în apartament, la bloc VIDEO

Oamenii care locuiesc în zona 1 Decembrie din Capitală spun că de cel puţin 12 ani vecinii de la parter cresc găini, informează România TV. Seara ţin păsările în casă, iar ziua le dau drumul pe lângă bloc.

„Aşa ceva nu am pomenit. Am stat la Ozana în spatele liceului de chimie 27 ani, dar aşa ceva nu am auzit. Şi dacă puneam un leuştean în spatele blocului îmi făceau vecinii gălăgie, că acolo e loc pentru copii. Eu am noroc că stau pe partea cealaltă şi se aude mai greu. Cocoşii încep să cânte pe la 4-5 dimineaţa”, a spus o vecină a familiei care creşte găini la bloc.

Oamenii din bloc spun că familia creşte multe găini: „Nu ştiu câte găini au, că nu le-am numărat, dar are şi mici şi mari. Oricum, are multe. Eu stau pe faţă, nu am tangenţe cu ei, dar oricum îi supără pe cei care stau pe partea asta”.

Nu o dată au fost certuri între locatari şi crescătorii de păsări de curte la bloc. Unele s-au lăsat chiar cu sânge. „De aia nu declară oamenii din bloc nimic, de frica lui. L-a bătut pe unul de l-a umplut de sânge”, a spus o vecină mai în vârstă, sub protecţia anonimatului.

De-a lungul timpului, vecinii au făcut nenumărate plângeri, dar nici amenzile nu au rezolvat problema.