Se întâmplă la Caracal. Primarul infidel divorţează, din cauză că e bătut de soacră şi nevastă

Primarul oraşului Caracal, devenit celebru după ce a fost surprins de camerele de supraveghere de la domiciu, în timp ce se iubea cu secretara, a intentat acţiune de divorţ, motivul invocat fiind cel puţin hilar. Potrivit celor de la cancan.ro, edilul susţine că nu mai suportă să fie bătut de nevastă şi de soacră.

26 oct. 2013, 14:11
Se întâmplă la Caracal. Primarul infidel divorţează, din cauză că e bătut de soacră şi nevastă

După ce relaţia extraconjugală a primarului din Caracal a fost dată în vileag, edilul s-a mutat cu amanta într-un apartament din centrul oraşului. Între timp, el a decis să pună capăt căsniciei, pe motiv că nu mai suportă să fie bătut de nevastă şi de soacră.

Primarul Eduard Ciocăzanu a recunoscut că s-a îndrăgostit de tânăra de 28 de ani în campania electorală. A angajat-o la primărie şi, deşi amândoi sunt căsătoriţi şi au copii, au decis să înceapă o nouă viaţă împreună. „Era afecţiune reciprocă, dar nu că s-ar fi întâmplat ceva. Nu s-a întâmplat nimic, s-a întâmplat acum, în ultima perioadă„, spune el.

Citeşte şi Viaţa bate filmul în Caracal. Edilul oraşului şi-a lăsat nevasta şi a fugit cu secretara

Soţia edilului a descoperit totul, după ce a vizionat filmările de pe camerele de supraveghere din propria casă, acolo unde se consumaseră aventurile.

Acum, primarul si secretara nu mai împart doar locul de muncă, ci şi dormitorul.

Citeşte şi Angajaţii Primăriei Caracal, verificaţi săptămânal cu aparatul etilotest