Se înteţesc atacurile în coaliţie. Maricel Popa, şeful PSD Iaşi: „Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru stă ancorat în mrejele penale întinse de Chirica şi Alexe. Nu poţi să stai la masă şi cu penali şi cu oameni oneşti”

Liderul PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, susţine că şeful liberalilor ieşeni, Alexandru Muraru, stă ancorat în "mrejele penale" întinse de Mihai Chirica şi Costel Alexe şi că acesta trebuie să aleagă, pentru că "nu poţi sta la masă şi cu penalii şi cu oamenii oneşti".

29 aug. 2022, 15:08
Se înteţesc atacurile în coaliţie. Maricel Popa, şeful PSD Iaşi: „Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru stă ancorat în mrejele penale întinse de Chirica şi Alexe. Nu poţi să stai la masă şi cu penali şi cu oameni oneşti”

Maricel Popa a afirmat luni, într-un comunicat de presă, că la şedinţa PNL organizată recent la Suceava, cu premierul Nicolae Ciucă în capul mesei, au participat şi „şpăgarii şi penalii” din PNL Iaşi.

„Miniştri, deputaţi şi senatori PNL din regiunea Moldovei, majoritatea oameni oneşti şi muncitori, au fost obligaţi să stea alături de triplul inculpat Mihai Chirica şi de şpăgarul Costel Alexe, primarul respectiv preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi. Atât poate să ofere la acest moment PNL Iaşi. Îmi pare rău să o spun, dar m-am cam lămurit şi cu Alexandru Muraru (n.r. liderul PNL Iaşi). Vrea şi în căruţă şi în teleguţă. Nu poţi să stai la masă şi cu penalii şi cu oamenii oneşti şi corecţi. Trebuie să alegi. Nu poţi să fii permanent ipocrit şi să dai lecţii, când în casă la tine este dezastru”, a precizat şeful PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, potrivit News.ro.

El susţine că pe viitor relaţia PSD cu PNL Iaşi va presupune doar susţinerea proiectelor Iaşiului, dar că social-democraţii vor sancţiona „toate derapajele unei administraţii liberale ineficiente şi corupte”.

Citeşte şi: Premierul Ciucă, întâlnire cu asociaţiile oraşelor şi comunelor: „Măsurile de plafonare şi compensare ale preţurilor la energie vor fi aplicate conform deciziilor guvernamentale”

Totodată, senatorul Maricel Popa consideră că Alexandru Muraru ar trebui să fie mai conectat la problemele Iaşului şi să lase la o parte jocurile politice şi de imagine.

„Până acum, s-a dovedit a fi un politician insipid, fără rezultate pe plan local, care stă ancorat în mrejele penale întinse de Costel Alexe şi Mihai Chirica. Guvernarea actuală cu premier PNL ar fi trebuit să aducă mult mai multe fonduri şi proiecte pentru Iaşi. Din păcate, nu are cine să le ceară. Alexe şi Chirica sunt preocupaţi de problemele lor penale, iar Muraru nu iese din cuvântul celor doi. În plus, activitatea sa ca parlamentar este aproape egală cu zero. Nu are absolut nimic care să îl recomande. Niciun proiect, nicio iniţiativă. Este unul dintre cei mai insipizi politicieni pe care i-am cunoscut”, a mai afirmat şeful social-democraţilor ieşeni, Maricel Popa.

Citeşte şi: Gabriela Firea lansează un nou atac la adresa primarului Capitalei: „Uită că nu există legislaţie. O nouă minciună prin omisiune a lui Nicuşor Dan”