Se întorc ninsorile la București. Romica Jurca anunță prognoza meteo actualizată

La noapte, cerul va fi variabil, cu probabilitate mai ridicatã pentru înnorãri şi ninsori în a doua parte a nopţii. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de -7...-3 grade.

26 ian. 2024, 14:57
Se întorc ninsorile la București. Romica Jurca anunță prognoza meteo actualizată

Administrația Națională deMeteorologie anunță că spre seară, în București, va fi probabilitate mai ridicată pentru înnorări și ninsori în a doua parte a nopții. Vântul va sufla moderat la slab. Temperatura maximă se va situa în jurul a 9 grade, iar cea minimă va fi de -7…-3 grade, anunță ANM.

Sâmbătă, cerul va avea înnorări și trecător se vor semnala precipitații mixte, slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…6 grade, iar cea minimã de -4…-2 grade.

Citește și: Anomalii ale vremii în România. Viscol la munte, temperaturi de 10 grade în rest

Și duminică se anunță vreme rece în Capitală. Potrivit ANM, cerul va fi temporar noros şi trecãtor vor fi precipitaţii slabe mixte, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 3…5 grade, iar cea minimã de -4…-3 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã spre -6 grade.

Citește și: Vreme mai caldă decât normalul perioadei și precipitații abundente. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni