Se lasă cu vărsare de sânge în lumea maneliștilor! Dan Bursuc vrea să îl lichideze pe fostul iubit al fiicei sale: „A pus 50.000 de euro pe capul meu”

Dan Bursuc nu se joacă atunci când este vorba despre familia lui. „Tăticul maneliștilor” ar fi comandat asasinarea fostului său ginere, după ce fiica lui, Adriana, s-a despărțit cu scandal de acesta. Rivalul cântărețului are legături cu marii capi interlopi din țară.

20 oct. 2023, 15:09
Se lasă cu vărsare de sânge în lumea maneliștilor! Dan Bursuc vrea să îl lichideze pe fostul iubit al fiicei sale: „A pus 50.000 de euro pe capul meu”
Se lasă cu vărsare de sânge în lumea maneliștilor! Dan Bursuc vrea să îl lichideze pe fostul iubit al fiicei sale: „A pus 50.000 de euro pe capul meu”

E război în lumea interlopă din România, după ce Dan Bursuc, cunoscut și ca „Tăticul maneliștilor” încearcă să se răzbune pe bărbatul cu care fiica lui, Adriana, a avut o relație acum ceva vreme. Conflictul ar fi pornit de la o datorie imensă de peste 100.000 de euro. Manelistul ar pus și o recompensă pe capul rivalului său, dorindu-i moartea.

Citește și: Scandal monstru în lumea manelelor! Florin Salam îl aruncă în aer pe Dan Bursuc! “Băi drogatule! Jură-te acum că nu umbli cu droguri la tine! Vezi că io iau 5.000 pe oră!”

Dan Bursuc a comandat lichidarea fostului ginere

Fostul iubit al fiicei lui Dan Bursuc e nimeni altul decât Nicolae Florin, zis Uku, un presupus interlop care ar avea legături cu temutul clan Chira. Chiar dacă între cei doi tineri nu mai există loc de împăcare, conflictul izbucnit în cadrul clanurilor mafiote este tot mai arzător, cu atât mai mult cu cât „Tăticul maneliștilor” ar fi dat ordine clare cu privire la asasinarea rivalului său.

O împăcare între cei doi este acum exclusă, conflictul fiind de neîncetat. Situația se complică și mai mult, deoarece se presupune că „Tăticul maneliștilor” ar fi dat instrucțiuni pentru asasinarea rivalului său.

„Am fost sunat și amenințat de finul lui, care lucrează la S.A.S. și care e garda de corp a lui Alex Bodi. Pus de Dan Bursuc, a stat de capul meu, iar în primăvară am încasat o bătaie cruntă și am ajuns la spital. Mi s-a transmis că mă vor distruge dacă nu retrag plângerea pe care am făcut-o”, a declarat tânărul, potrivit evz.ro.

Interlopul spune acum că se teme pentru viața lui și asta pentru că ar fi primit amenințări, ba chiar a fost și agresat fizic de oamenii lui Bursuc. Mai mult, impresarul ar fi pus și o sumă mare de bani pe capul lui Uku.

„A pus 50.000 de euro pe capul meu. Mă tem pentru viața mea”, a mai dezvăluit Nicolae Florin, zis Uku.

Producătorul muzical a negat vehement că i-ar datora bani lui Nicolae Florin. Cu toate acestea, impresarul i-a mărturisit lui Uku că are o datorie de 110.000 de euro la el și a adăugat că nu are de gând să achite această sumă, discuțiile desfășurându-se în privat.

„Vezi că nu mai vezi nimic. Du-te la Poliție și reclamă-mă. Băi, tată, eu am avut 7.000 de gagici la viața mea, am plătit toată viața. Și tu, la rândul tău, ți-a plăcut, ai plătit. Eu ți-o spun bărbătește”, i-a transmis Bursuc lui Uku.

Tânărul nu a ezitat să lanseze acuzații serioase împotriva compozitorului român, ba chiar l-ar fi amenințat și cu justiția, dacă nu va decide să își recunoască vina și să își plătească datoria față de el. La adresa lui Dan Bursuc mai există acuzații de înșelăciune.

Finii interlopului l-ar fi avertizat că au început să primească apeluri de la oameni nemulțumiți, care au dat bani pentru arvună, dar acum nu mai pot beneficia de formații muzicale. S-ar părea că producătorul semnează contracte pentru evenimente, primește contravaloarea prestației banii, dar nu plătește nimic către autorități.

Citește și: Declarații explozive! Dan Bursuc dezvăluie totul despre scandalul cu Lele și pune degetul pe rană. Care este motivul pentru care artistul a rămas cu un gust amar