SE MODIFICĂ PREŢURILE în parcul de distracţii Tei-Plumbuita. Cât va costa o tură în Roata mare şi una în Roller coaster

Cel mai nou parc, deschis în Capitală în luna iunie 2016, urmează să îşi ajusteze preţurile practicate pentru utilizarea echipamentelor de distracţii. Astfel, pentru copiii sub 14 ani tarifele vor fi diminuate, iar cei sub cinci ani vor avea acces GRATUIT în Roata mare şi Roata mică. 

20 aug. 2016, 05:09
SE MODIFICĂ PREŢURILE în parcul de distracţii Tei-Plumbuita. Cât va costa o tură în Roata mare şi una în Roller coaster

Noile tarife ce urmează să fie percepute pentru utilizarea echipamentelor în parcul de distracţii Tei-Plumbuita sunt detaliate mai jos:

1. Roller Coaster 15 lei/persoană/circuit

                        10 lei/copil sub 14 ani

2. Casa groazei 10 lei/persoană/circuit

                      5 lei/copil sub 14 ani

3. Roata mare 20 lei/persoană/circuit

                    10 lei/copil sub 14 ani

4. Roata mica 10 lei/persoană/circuit

                    5 lei/copil sub 14 ani

5. Maşinuţe electrice 10 lei/maţinuţă/3 minute

6. Lanţuri 10 lei/persoană/3 minute

               5 lei/copil sub 14 ani

7. Carusel 5 lei/persoană/3 minute

8. Echipamente gonflabile 5 lei/persoană/20 minute

9. Toalete 1 leu/persoană/acces. 

CITEŞTE ŞI Se amenajează un nou parc de agrement în Bucureşti. Parcul Naţional devine parc de aventură, dotat cu tiroliene

Ce copii se pot da GRATUIT în Roata mare

„Propunerea se concretizează în utilizarea unor tarife diminuate pentru copiii sub 14 ani şi totodată în acordarea gratuităţii pentru copii sub cinci ani, cu condiţia ca aceştia să fie însoţiţi de un adult, la echipamentele Roata mare şi Roata mică”, se menţionează în raportul de specialitate care însoţeşte proiectul de Hotărâre de Consiliu Local Sector 2. 

Un nou parc de distracţii s-a deschis în Capitală: Are roller-coaster şi roată panoramică

După cum a precizat pentru RomaniaTV.net primarul Sectorului 2, Mugur Toader Mihai, decizia de a ajusta tarifele în parcul de distracţii Tei-Plumbuita a fost luată şi ca urmare a experienţei personale.

„Am asistat personal la următoarea scenă în parc: era un tată cu cei doi copii ai săi şi alţi trei copii ai unui vecin. Ca să îi dea în Roata Mare ar fi trebuit să plătească 100 lei. Săracul om, venit tocmai din Sectorul 6 cu copiii, nici nu avea atâţia bani la el, aşa că nu a mai dat niciun copi în roată. Şi aşa, nu am mai încasat nici noi niciun ban”, a explicat pentru RomaniaTV.net edilul Sectorului 2. 

Roata mare, ce se ridică până la 63 de metri înălţime şi oferă o privelişte panoramică asupra Capitalei

Cum se vede Bucureştiul de la înălţime, din roata panoramică a noului parc de distracţii Tei-Plumbuita GALERIE FOTO

Propunerea de modificare a tarifelor percepute pentru utilizarea echipamentelor în parcul de distracţii Tei-Plumbuita urmează să fie discutată în şedinţa Consiliului Local Sector 2, la începutul lunii septembrie, după ce şedinţa anterioară de consiliu a fost ANULATĂ.

CITEŞTE ŞI Haos la prima şedinţă a Consiliului Local Sector 2. DE CE au fost ANULATE 52 de proiecte

Prima şedinţă ordinară a Consiliului Local Sector 2 din mandatul 2016-2020, în afara celor organizatorice şi de constituire a Consiliului, a debutat ca un fiasco. Toate cele 52 de proiecte incluse pe ordinea de zi au fost ANULATE, după ce primarul Mugur Toader Mihai (PSD) şi viceprimarul Dan Cristian Popescu (PSD) s-au contrat pe marginea ordinii de zi, cel dintâi părăsind sala de şedinţe, fiind urmat şi de directorii din primărie. Detalii, aici. 


loading...