A venit pe lume încă un vlăstar regal: Meghan Markle a născut un băiat

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a intrat în travaliu, luni după-amiaza şi a născut un băieţel. Regina Elisabeta a II-a va avea cu acest prilej un nou membru în familia regală - cel de-al optulea stră-strănepot al suveranei Marii Britanii.

06 mai 2019, 13:21
A venit pe lume încă un vlăstar regal: Meghan Markle a născut un băiat

Vorbind din palatul Windsor, Ducele de Sussex, Prinţul Harry, a spus: „Sunt foarte încântat să vă anunț că Meghan și cu mine avem un copil care s-a născut în dimineața aceasta, un băiat foarte sănătos. Sunt atât de mândru de soția mea!…”, a spus Harry care era foarte emoţionat.

Sexul bebelușului a fost o surpriză atât pentru duce, cât și pentru ducesă, care au ales să nu afle sexul copilului lor înainte de naşterea acestuia.

Bebeluşul are o greutate de 3,9 kg, iar acesta şi mama lui se simt foarte bine. Meghan a intrat în travaliu luni dimineaţă, iar primţul Harry a stat cu ea tot timpul până la naşterea copilului lor.

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit în luna mai 2018 şi au anunţat sarcina pe 15 octombrie 2018.

Copilul cuplului princiar nu va avea titlu de Alteţă Regală sau prinţ, decât dacă va interveni regina Elizabeth, deoarece Regele George al V-lea a limitat titulaturile regale în 1917.

„Mama ducesei, Doria Ragland, este în culmea fericirii pentru că fiica ei şi prinţul Harry au reuşit să aibă un copil.