Se pregătea să se căsătorească, dar a aflat de pactul neașteptat dintre logodnic și mama ei. A fost atât de dezamăgită că a rupt orice legătură cu ei

Secretul dintre viitorul soț și mama ei a determinat-o pe o tânără să își anuleze nunta cu puțin timp înainte de marele eveniment.

18 mai 2021, 15:53
Se pregătea să se căsătorească, dar a aflat de pactul neașteptat dintre logodnic și mama ei. A fost atât de dezamăgită că a rupt orice legătură cu ei

Femeia se pregătea să devină mireasă, dar ceea ce a aflat a făcut-o să renunțe la tot. Avea doar două luni de relație atunci când a fost cerută în căsătorie.

„S-a întâmplat totul foarte rapid și am fost luată prin surprindere atunci când m-am trezit cu un inel cu diamant. Am spus DA. Nu aveam nimic de pierdut”

Cuplul a început la scurt timp să facă pregătirile necesare pentru nuntă. Atunci când părinții ei s-au oferit să plătească pentru tot au început să apară câteva semne de întrebare în mintea femeii.

Mai întâi, mama sa i-a cumpărat cea mai frumoasă și scumpă rochie de mireasă.

„Mereu îl întrebam de ce părinții lui nu contribuie cu nimic, iar ai mei trebuie să facă totul și el îmi spunea că ai lui nu au posibilități”, a povestit tânăra, potrivit Mirror.

Având în vedere inelul de logodnă valoros pe care l-a primit, lucrurile pe care le spunea iubitul ei nu păreau prea reale. Astfel, a decis să meargă la magazinul de unde a fost cumpărat inelul și să afle adevărata valoare.

A stat de vorbă cu vânzătorul, care și-a amintit imediat cine l-a cumpărat. „Bărbatul de la magazin a spus că era un model unic și și-a adus aminte cine l-a cumărat. Aparent, nu logodnicul meu a fost, ci mama”.

Mama tinerei a cumpărat inelul chiar dinainte ca ei să înceapă să iasă la întâlniri.

„L-a întâlnit printr-un prieten și l-a plătit să iasă cu mine la o primă întâlnire, la un restaurant de lux. Apoi l-a plătit ca să iasă cu mine la toate celelalte întâlniri și pentru nuntă fiindcă era disperată ca eu să mă căsătoresc, iar el avea nevoie de bani”.

După ce adevărul a ieșit la iveală, femeia, care era bisexuală, a spus că nu are de gând să continue cu nunta. „Acum ies cu o femeie foarte frumoasă, iar cu mama nu mai vorbesc”, a spus ea, la ceva timp după experiența neplăcută.

Citiți și Căsătorie anulată chiar în timpul nunţii. Mireasa l-a părăsit pe mire după ce a aflat că acesta nu ştie tabla înmulţirii

Citiți și Farsa de care a avut parte o mireasă i-a stricat toată nunta. Mulți au sfătuit-o să divorțeze instant