Se pune SECHESTRU şi pe învăţământ! Un colegiu din Fălticeni, executat silit din cauza datoriilor

Publicat: Luni, 02 Iunie 2014 17:53 // Actualizat: Luni, 02 Iunie 2014 17:53 // Sursa: romaniatv.net

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat, luni, că din cauza unei datorii de aproximativ 89.000 lei către o firmă de construcţii, Colegiul Naţional ''Nicu Gane'' din oraş este executat silit.

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, a spus că această sumă reprezintă penalităţi de întârziere pentru neplata la timp a obligaţiilor financiare către firma de construcţii ''B&B Internaţional'' din localitatea suceveană Râşca.

''B&B International'' a executat, în perioada 2007 - 2008, lucrările de reabilitare a corpului principal al clădirii colegiului din municipiul Fălticeni, costurile ridicându-se la aproximativ 1,3 milioane de lei, cu fonduri alocate de la bugetul de stat.

Potrivit primarului, la sfârşitul lunii trecute, conducerea unităţii de învăţământ a transmis o adresă către Consiliul Local Fălticeni prin care solicita alocarea de bani de la buget pentru achitarea datoriei, în caz contrar conturile liceului urmând a fi blocate.

Primarul municipiului Fălticeni a precizat că executorul judecătoresc a pus deja sechestru pe maşina Colegiului ''Nicu Gane''. Potrivit Agerpres, în opinia lui Coman, în această situaţie s-a ajuns din cauza fostei administraţii PDL a oraşului, care nu a achitat datoria şi nici nu a informat vechiul deliberativ local despre existenţa acesteia.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 iun 16:00
...lei către o firmă de construcţii, Colegiul Naţional ”Nicu Gane” din oraş este executat silit. Citește mai departe…

...
02 iun 18:38
...
Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat, luni,...
02 iun 18:30
...class="item-date">
on June 2, 2014
Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat, luni, că din cauza unei...
02 iun 18:02
...lei către o firmă de construcţii, Colegiul Naţional ”Nicu Gane” din oraş este executat silit. Citește mai departe…, Se pune SECHESTRU şi pe învăţământ! Un colegiu din Fălticeni, executat silit din cauza datoriilor ...
1
EUR
4.8406
RON
09 Jul
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H