Se repară fisurile şi crăpăturile de pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa. Cât vor dura lucrările

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, timp de mai multe zile, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa vor avea loc lucrări de reparaţii, respectiv colmatare a fisurilor şi crăpăturilor. 

17 nov. 2016, 12:32
Se repară fisurile şi crăpăturile de pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa. Cât vor dura lucrările

Lucrările se vor desfăşura până pe 21 noiembrie 2016, în intervalul orar 07:00 – 17:00, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța, pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, pe tronsonul kilometric 181 – 197.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan, să semnalizeze şi să se asigure corespunzător la schimbarea benzii de circulaţie.

ACCIDENTE în lanţ pe Autostrada Soarelui din cauza gheţii. Peste 20 de persoane, rănite. Anchetă la Compania de Drumuri. VIDEO

Un accident în lanţ în care au fost implicate 17 autoturisme a avut loc miercuri dimineaţă, pe A2 la ieşirea către centura Capitalei. Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din această cauză, circulaţia rutieră a fost deviată. Alte două accidente au avut loc pe autostrada Bucureşti – Constanţa, la km 10 şi la km. 54. CNAIR anunţă că a fost deschisă o anchetă pentru a verifica modul în care s-a intervenit pe A2 pentru înlăturarea gheţii de pe carosabil.