Se repetă cazul Sorina. O fetiţă de 7 ani va fi luată cu executor judecătoresc de la familia unde se află în plasament

Publicat: Marţi, 12 Noiembrie 2019 16:28 // Actualizat: Marţi, 12 Noiembrie 2019 17:06 // Sursa: romaniatv.net

Cazul Sorina riscă să se repete. După ce toată lumea a fost șocată de imaginile cu fetița luată din casa asistenților maternali și ulterior dusă la noua familie, cu care trăiește acum în America, o situație similară urmează să se întâmplă.

O familie din Bocșa, Caraș-Severin, a fost anunțată că miercuri, fetița pe care o au în plasament, va fi luată de către executorul judecătoresc şi angajaţi ai Direcţiei de Protecţia Copilului. Fetița este crescută de șase ani de aceastî familie, iar în această vară au fost anunțați că a fost adoptată de o familie din Timișoara.

Soții Miloș au depus și ei imediat actele de adopție, nefiind de acord să renunțe la fetiță. Cei de la Protecția Copilului au declarat că aua depus târziu actele, astfel că le-a fost refuzată adopția.

"Pe nimeni nu interesează că fetiţa asta s-a ataşat de noi şi ne consideră părinţii ei şi nu mai vrea să plece de la noi. Ea suferă foarte mult, face atacuri de panică, suferă de anxietate, în ultimul timp am fost cu ea tot prin spitale din cauză că vor să o ia de la noi", a declarat Cornelia Miloş.

Potrivit adevarul.ro, soții Miloș spun că miercuri nu vor da fetița și nu vor să permită autorităților să o ia cu forța.

"Copiii noştri, care sunt în străinătate, au anunţat pe Facebook rudele şi vecinii, noi suntem membri şi într-o biserică creştină de aici, de la Bocşa. O să vină multă lume să ne susţină. Noi nu dăm fetiţa", a mai spus Cornelia Miloş.

Citeşte şi: Cazul Sorina. Procesul de anulare a adopţiei continuă

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
adopţii cazul Sorina copiii Cornelia Milos
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
31 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H