Se ridică părul pe tine când vezi ce a apărut în faţa clubului Colectiv. Sunt două săptămâni de la tragedie

INCENDIU CLUB COLECTIV. Au trecut două săptămâni de la infernul din clubul Colectiv, iar numărul victimelor s-a dublat: 54 de tineri au murit. Veştile proaste nu se opresc însă. 14 persoane rănite în tragedie se zbat între viaţă şi moarte în spitalele din Capitală. În total, peste 90 de răniţi se află internaţi în Bucureşti şi în străinătate.

RomaniaTV.net
13 nov. 2015, 10:20

INCENDIU CLUB COLECTIV. În noaptea de 30 octombrie, un incendiu izbucnit într-un club din Capitală punea doliu pe o ţară întreagă. Zeci de tineri şi-au pierdut viaţa în acea seară de toamnă şi peste 100 au ajuns arşi de vii pe un pat de spital din România sau din străinătate. Au trecut două săptămâni de la tragedie şi bilanţul morţilor continuă să crească.

In fata clubului Colectiv s-au strans zeci de coroane, lumanari, imagini cu cei care au trecut in nefiinta, insa nu doar atat. Oamenii fac zilnic pelerinaj la locul in care a avut loc una dintre cele mai mari tragedii din Romania. Potrivit cancan.ro, cei care si-au pierdut apropiatii in acest loc au adus chiar si o cruce. De asemenea, cei dragi au adus chiar si lucruri personale ale celor disparuti mult prea devreme dintre cei vii.