Această categorie de români trebuie să aibă mare grijă! Se schimbă cardurile pentru bonurile de masă. Iată cum poți intra în posesia lor

S-au anunțat schimbări pentru aceste carduri. Instrumentele de plată pe suport magnetic de la Gusto Pass permit încărcarea lunară a unei sume de bani, egală cu cea a tichetelor de masă pe care le primesc angajaţii.

21 oct. 2021, 12:01
Această categorie de români trebuie să aibă mare grijă! Se schimbă cardurile pentru bonurile de masă. Iată cum poți intra în posesia lor

Se schimbă cardurile pentru bonurile de masă. Începând cu această lună, toate cardurile Gusto Pass emise vor avea o noua înfățișare și vor fi disponibile pentru totţi angajații care au avut parte de serviciile Sodexo pe parcursul ultimilor 5 ani și care urmează să îşi reînnoiască cardurile, anunţă compania.

Această categorie de români trebuie să aibă mare grijă! Se schimbă cardurile pentru bonurile de masă. Iată cum poți intra în posesia lor

„Acum 5 ani am lansat primul produs digital Sodexo, cardul de masă Gusto Pass, un beneficiu care încurajează o dietă sănătoasă și oferă angajaților o experiență extraordinară. Am fost primii care au adus pe piață metode inovatoare de plată mobilă, aflarea PIN-ului digital, livrarea la adresa de domiciliu în timpul pandemiei și ne asigurăm că, în continuare, beneficiarii noștri vor avea posibilitatea de a experimenta noi servicii și soluții digitale împreună cu noul design al cardului.

Peste un milion de utilizatori folosesc în prezent cardul de masă Gusto Pass, ceea ce ne arată interesul angajaților români pentru soluții digitale. Beneficiarii noștri se află în centrul tuturor iniţiativelor noastre, ţinem cont de părerile lor şi ne asigurăm că tranziția către noul card va fi o experiență excelentă, de la obținerea şi până la utilizarea acestuia, în cea mai mare şi mai diversificată reţea de magazine partenere”, a declarat Manuel Fernandez Amezaga, Sodexo România.

Citește și: Medicii Mircea Beuran, Sorin Oprescu, Horaţiu Moldovan, cutremuraţi de moartea jurnalistului Florin Condurăţeanu: „Fusese diagnosticat cu tulburări de ritm cardiac cu 18 ani în urmă, care cu siguranţă nu au fost de bun augur pentru perioada care a urmat”
”Oferind cea mai mare şi mai diversificată rețea de parteneri la nivel naţional, online şi offline, Sodexo continuă să investească în extinderea acesteia și în soluții digitale pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor săi, de a economisi timp și de a-i încuraja să adopte un stil de viață sănătos. Beneficiarii noștri se află în centrul tuturor iniţiativelor noastre, ţinem cont de părerile lor şi ne asigurăm că tranziția către noul card va fi o experiență excelentă, de la obținerea şi până la utilizarea acestuia, în cea mai mare şi mai diversificată reţea de magazine partenere, a adăugat Manuel Fernandez Amezaga.”, a declarat CEO Sodexo.

Citește și: Se schimbă cardurile bancare. Majoritatea românilor vor avea carduri CU CIP