Se schimbă din nou gazonul pe Arena Naţională

Gazonul pe Arena Naţională se schimbă din nou, potrivit România TV. Pregătirile se fac pentru Supercupa României, care va avea loc pe data de 10 iulie, între Steaua şi petrolul Ploieşti. Mai grav este că din august, este posibil ca niciun meci să nu se mai joace pe naţional arena pentru că expiră certificatul de securitate, potrivit şefului FRF, Mircea Sandu.

RomaniaTV.net
03 iul. 2013, 15:08
Se schimbă din nou gazonul pe Arena Naţională

Este a şaptea oară când gazonul de pe Naţional Arena se schimbă sau se peticeşte. Prea mult chiar şi pentru primarul general al Capitalei Sorin Oprescu, care s-a săturat să dea de fiecare dată explicaţii.

„Meciurile care vin acum se vor juca în condiţii onorabile. Pentru ca să poţi să ai condiţii onorabile asta înseamnă să ai un gazon proaspăt”, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Preţedintele FRF Mircea Sandu şi presa sportivă susţin că gazonul se ofileşte prea repede pentru că stadionul a fost prost proiectat şi întreţinut.

Mircea Sandu a declarat în repetate rânduri că stadionul a început să fie în paragină, deoarece este întreţinut doar de doi angajaţi ai primăriei. Mai grav este că, de luna viitoare, stadionul ar putea fi închis.

„Din august acest stadion nu mai este operabil, nu mai poate găzdui niciun meci. Nu are certificat de securitate! Pentru a putea găzdui meciuri din nou, e nevoie de mai multe avize, de la ISO, de la sănătatea publică, de la primar, de la oamenii de lângă el… O întreagă harababură!”, a declarat Mircea Sandu la un post de radio.

Primăria capitalei susţine că certificatul de securitate este valabil până la finele lunii august şi că s-au făcut demersuri pentru obţinerea unuia nou.