Adolescentul din „Doi Bărbaţi şi jumătate” îşi cere scuze pentru mesajul ciudat

Tânărul din "Doi bărbaţi şi jumătate" a făcut, recent, o declaraţie uluitoare, afirmând că oamenii nu ar trebui să se mai uite la show, pentru că este o "mizerie", dar şi-a cerut scuze public pentru mesajul său.

RomaniaTV.net
28 nov. 2012, 13:57
Adolescentul din „Doi Bărbaţi şi jumătate” îşi cere scuze pentru mesajul ciudat

Angus T. Jones, care de 9 ani joacă în „Doi bărbaţi şi jumătate”, şi-a cerut scuze pentru că a numit serialul „o mizerie”. După ce comentariul său controversat a făcut înconjurul lumii, tânărul de 19 ani a dat publicităţii un comunicat în care explică gestul său.

Sunt recunoscător şi am cel mai mare respect pentru toţi oamenii minunaţi din echipa serialului Doi bărbaţi şi jumătate, cu care am lucrat în ultimii 10 ani şi care au devenit a doua mea familie. Chuck Lorre, Peter Roth şi mulţi alţii de la Warner Bros. şi CBS sunt responsabili pentru ceea ce a fost una dintre cele mai semnificative experienţe din viaţa mea până acum. Le mulţumesc pentru oportunitatea oferită, pentru ajutor şi sfaturi. Aş vrea ca toţi cei implicaţi în show să ştie cât de mult ţin la ei (…) am învăţat multe de la mulţi dintre ei (…). Îmi cer scuze dacă remarca mea a lăsat să se înţeleagă că sunt indiferent şi nerespectuos faţă de colegii mei şi că nu apreciez extraordinara oportunitate pe care am avut-o. Nu asta a fost intenţia mea„, se arată în mesajul lui Angus T. Jones.

Angus T. Jones a declarat într-un video postat pe net că show-ul în care joacă este o „mizerie”. „Nu vă mai uitaţi la aşa ceva! Nu vă mai umpleţi mintea cu mizerii”, a declarat tânărul de 19 ani, care joacă rolul lui Jake de când avea 10 ani.