Se strânge laţul în jurul lui Mitică: Procurorii au făcut recurs la un proces din 2007

După ce marți au apărut informații conform cărora Dumitru Dragomir ar fi primit mită de la Marian Iancu pentru menținerea Timișoarei în Liga 1, șeful Ligii Profesioniste are o nouă problemă pe cap.

RomaniaTV.net
02 nov. 2011, 10:30
Se strânge laţul în jurul lui Mitică: Procurorii au făcut recurs la un proces din 2007

Procurorii au făcut recurs la un proces deschis în urmă cu patru ani, Mitică de la Ligă fiind nevoit să meargă și miercuri la Curtea de Apel, informează site-ul gsp.ro.

Este vorba despre cazul în care fostul președinte al echipei FC Național, Constantin Iacov, l-a dat în judecată pe Dragomir acuzându-l că a cumpărat terenul pe care este construit sediul Ligii Profesioniste de Fotbal de la Gino Iorgulescu la un preț supraevaluat.

Învinuit de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, „Corleone” a fost în cele din urmă achitat, dar procurorii au făcut recurs.

Președintele Ligii Profesioniste, Dumitru Dragomir, este acuzat că ar fi luat mită pentru a ajuta Poli Timișoara să obțină licența pentru sezonul 2011/2012 al Ligii 1.

Conform unui proces verbal întocmit la sfârșitul lunii iunie la DNA, Dragomir a primit zeci de mii de euro de la Marian Iancu, însă Timișoara n-a primit licența din cauza opoziției lui Mircea Sandu.