„Se strigă” ultimele oferte de Crăciun și Revelion cu reducere de 50%. Cât te costă un sejur în Laponia, tărâmul magic al lui Moș Crăciun

Dacă nu te-ai pregătit încă de Crăciun sau Revelion, acum găsești vacanțe la prețuri foarte bune, agențiile punând la bătaie oferte „last minute” cu reduceri de până la 50%.

15 dec. 2023, 18:01
„Se strigă” ultimele oferte de Crăciun și Revelion cu reducere de 50%. Cât te costă un sejur în Laponia, tărâmul magic al lui Moș Crăciun
Oferte last minute pentru vacanțele de Crăciun și Revelion

Dacă nu ați apucat să rezervați încă o vacanță pentru Crăciun sau Revelion, puteți găsi acum prețuri extrem de bune. Sunt multe oferte de la agenții, iar reducerile ajung până la 50%. Cele mai mici prețuri sunt, desigur, pentru destinațiile spre care se pleacă în următoarele zile.

La Moș Crăciun, în Laponia, oamenii pot ajunge acum și cu reducere de 50%. Sunt ultimele plecări spre tărâmul cadourilor, iar prețurile pornesc de la 953 de euro de persoană.

Citește și: Românii scot sume uriașe din buzunare pentru acest produs tradițional spaniol. Costă până la 6.000 de lei dacă vrei să îl ai pe masa de Crăciun

„Pentru plecarea de mâine, din data de 15 și pentru plecarea din data de 19, pachetele sunt la jumătate. Deci poți să călătorești cu reducere 50%, cinci zile, patru nopți de cazare mic dejun inclus și căsuțele unde stau turiștii în pădure sunt ca în povești. Au posibilitatea să meargă într-un safari cu sania trasă de reni, cu sania trasă de husky, sau să meargă cu snowmobilul pe lac înghețat, acasă, în pădurea laponă la Moș Crăciun”, a declarat Marius Berca, reprezentant al unei agenții de turism, potrivit Știrile ProTV.

Oferte pe ultima sută de metri pentru Crăciun și Revelion sunt și pentru destinații precum Viena, Dubai. Antalya sau Oman. În funcție de destinație și de cazare, prețurile sunt între 400 și 1.000 de euro, iar agențiile de turism spun că reducerile sunt de până la 50%. Ce trebuie să știe românii e faptul că o vacanță last minute înseamnă locuri limitate.

„Dacă avem o familie cu copii sau poate o gașcă de prieteni, trebuie să aibă în vedere că ofertele last minute sunt cu disponibilitate doar la anumite hoteluri. Majoritatea au optat pentru a-și rezerva vacanța de Crăciun și Revelion încă din timpul verii, iar rezervările au început din iulie-august. Thailanda este una dintre destinațiile care s-a vândut în timp record. În zece zile s-a ocupat întreg zborul. Tarifele au fost foarte bune. Au inclus Crăciun și Revelion de la 1.350 de persoană”, a declarat Adina Cojocaru, reprezentantul unei agenții de turism, pentru sursa citată.

Citește și: Ce cadouri își doresc românii de Crăciun? Bugetul alocat cadourilor este de circa 200 euro, mai mic decât anul trecut

Vacanțele pe plaiurile autohtone sunt și ele reduse în sediile agențiilor de turism. Un Crăciun în Sovata pornește de la 375 de euro de persoană pentru patru nopți cu demipensiune și masă festivă, iar un Revelion pe Valea Prahovei, de la 249 de euro de persoană. Prețurile depășesc 500 de euro de persoană în unele cazuri.