Se umple din nou Arena Naţională. S-au vândut deja 40.000 de bilete, pentru meciul cu Olanda

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că pentru partida cu Olanda, ce se va disputa marţi, s-au vândut în jur de 40.000 de bilete şi a precizat că la Istanbul, contra Turciei, România va fi încurajată de aproximativ o mie de fani.

RomaniaTV.net
10 oct. 2012, 12:39
Se umple din nou Arena Naţională. S-au vândut deja 40.000 de bilete, pentru meciul cu Olanda

Din câte ştiu, s-au vândut în jur de 3-4.000 de pachete de bilete. Încă mai avem de lucru, nu suntem încă obişnuiţi să comandăm online. Sunt convins că dacă facem un rezultat bun la Istanbul, voi fi terorizat cu telefoane luni şi marţi. S-au vândut în jur de 40.000 de bilete pentru meciul cu Olanda. Sper ca până vineri să existe bilete la case, pentru că oamenii deja s-au ambalat şi vin. Cel mai rapid s-au vândut biletele ieftine şi e normal, pentru că în general oamenii sunt în plan social spre mediu„, a spus Mircea Sandu.

Mircea Sandu este convins că la meciul cu Olanda stadionul va fi plin. „Mai sunt biletele foarte scumpe la vânzare, VIP-urile, în jur de 5.000 de bilete au fost scoase la vânzare. Acolo e un catering care depăşeşte 50 de euro de persoană. Sunt convins că va fi un stadion plin„, a completat Sandu.

Pentru partida cu Olanda, Sandu susţine că vor fi împărţite 6.000 de tricouri şi câteva mii de fulare fanilor care vor veni la stadion. „Am avut o întâlnire cu suporterii din Bucureşti şi Constanţa. Trebuie să apreciez modul în care au înţeles aceşti oameni să încurajeze echipa naţională şi să se comporte în stadion. Am reuşit cu Timişoreana să producem 6.000 de tricouri care vor fi atribuite galeriilor, la fel câteva mii de fulare„, a subliniat Sandu.

Mircea Sandu a precizat că FRF a avut la dispoziţie 3.000 de bilete pentru suporterii români la meciul cu Turcia, dar numărul fanilor prezenţi va fi în jurul a o mie. „Am avut la dispoziţie 3.000 de bilete din partea federaţiei turce. Pe ce s-a vândut până acum estimăm să fie în jur de o mie de suporteri la Istanbul. E un lucru îmbucurător că oamenii au revenit la echipa naţională„, a precizat Sandu.

Echipa naţională a României va întâlni Turcia, vineri, de la ora 20.30, pe Stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul şi Olanda, marţi, 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2014.