Se vaccinează sau nu Dana Budeanu? Răspunsul celebrei creatoare de modă

Dana Budeanu a criticat în nenumărate rânduri pandemia de coronavirus, dar și campania de vaccinare. Creatoarea de modă a declarat că nu dorește să se imunizeze deoarece este ”sănătoasă tun”.

15 ian. 2021, 15:03
Se vaccinează sau nu Dana Budeanu? Răspunsul celebrei creatoare de modă

Se vaccinează sau nu Dana Budeanu? Într-o intervenția la Antena 3, Dana Budeanu a fost întrebată dacă dorește să se vaccineze împotriva COVID, iar răspunsul acesteia a fost unul ferm.

„Cum să mă vaccinez? Nu, normal! Păi de ce să mă vaccinez? Nu am nimic, sunt sănătoasă tun, oi avea şi anticorpii ăia. Nu sunt antivaccinistă, eu mi-am vaccinat copiii, după schema obligatorie, n-am nicio problemă. Sunt deschisă. Nu spun să nu se vaccineze nimeni, Doamne fereşte! Dar eu nu ma vaccinez. Sunt un om extrem de sănătos, n-am răcit în 21 de ani. Mă tratez cum mă tratez, treaba mea. Pentru ce să mă vaccinez? Sunt un om care a călătorit tot anul 2020, fără mască.” , a precizat aceasta.

Citește și: Klaus Iohannis s-a vaccinat public anti-Covid: „Nu doare. E sigur, eficient și recomand tuturor vaccinarea”

„Eu nu consider că sunt un exemplu dacă mă vaccinez și nu consider că asta este direcția în care trebuie să meargă campania de vaccinare și de promovare a vaccinării.” a mai precizat Dana Budeanu.

În ceea ce privește campania de vaccinare, creatoarea de modă susține că problema acesteia este că împarte populația în două categorii, dar și că, comunicarea legată de campanie vine în forță, după o perioadă extrem de grea pentru români.

„Greșeala acestei campanii este această punere a problemei, care ne împarte în două categorii distincte: imbecilii care nu se vaccinează și deștepții care se vaccinează. Care este o prostie. Această comunicare care vine pe forță, după o perioada extrem de grea în viață tuturor, în care totul a venit pe forță, nu mai are cum să aibă același impact. Pentru că din aprilie până acum toate măsurile s-au dovedit degeaba.” a mai spus Dana Budeanu.

Se vaccinează sau nu Dana Budeanu? Creatoarea de modă susține că pandemia COVID nu se va sfârși în urma vaccinări populației și a lansat un apel prin care autoritățile să permite vaccinarea, timp de o săptămână, persoanelor care își doresc acest lucru.

”Această pandemie nu se va termină datorită vaccinului. Este aberant să credem că 80% din populația globului se va vaccina. Nu se vor vaccina. Lansez așa un apel. Haideți să facem o proba. Ia dați la liber, o săptămâna, să se vaccineze cine mama naibii vrea. Eu sunt 100% că se vor vaccina mult mai mulți, pentru că se ia această presiune imbecilă de pe capul oamenilor.Nici nu ai cum să impui asta, pentru că este ilegal. Există categorii de oameni care nu se pot vaccina, real, clinic, n-au voie.”


loading...
Partenerii noștri