Seal acuză organizatorii concertului: Riscam ca scena să se prăbuşească în timpul show-ului

Seal a anulat spectacolul care ar fi trebuit să se desfăşoare marţi seara la Sala Palatului cu câteva ore înainte de începerea show-ului. Celebrul artist şi-a motivat decizia invocând pericolul uriaş la care s-ar fi expus.

RomaniaTV.net
28 nov. 2012, 09:52
Seal acuză organizatorii concertului: Riscam ca scena să se prăbuşească în timpul show-ului

Seal a declarat că problemele care au dus la anularea show-ului de la Sala Palatului sunt de ordin tehnic.

„Echipamentul nostru cântăreşte patru tone, iar scena de la Sala Palatului nu susţine decât o tonă. Am văzut documentaţia! Marcel Avram, organizatorul român, ne-a spus că nu-i nicio problemă, că s-au mai făcut spectacole în condiţiile astea. Am refuzat să merg mai departe. Puneam în pericol prea multe vieţi. Riscam ca scena să se prăbuşească în timpul show-ului peste noi. Viaţa mea, a colaboratorilor mei şi a spectatorilor ar fi fost pusă în pericol. Nu am niciun alt motiv să anulez show-ul”, a declarat artistul pentru CanCan.

Artistul s-a declarat dezamăgit şi spune că întreaga responsabilitate revine organizatorilor.

„As dori să spun că sunt foarte dezamăgit, nu pentru mine, dar pentru oamenii din România. La începutul turneului, când m-am uitat pe calendar şi am văzut că vom veni la Bucureşti, m-am bucurat foarte mult pentru că voiam mult să vin aici”, a mai spus Seal.

Pe de alta parte, organizatorii susţin că au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a-i îndeplini lui Seal toate condiţiile pentru concert, însă s-au lovit de refuzul artistului de a urca pe scenă.