Sean Penn a fugit pe jos din Ucraina. Și-a abandonat mașina și a plecat în Polonia pentru a scăpa de bombardamente

Actorul și regizorul american Sean Penn, care se afla la Kiev unde filma un documentar despre invazia lansată de Rusia, și-a abandonat mașina și a plecat în Polonia pentru a scăpa de bombardamente.

01 mart. 2022, 17:23
Sean Penn a fugit pe jos din Ucraina. Și-a abandonat mașina și a plecat în Polonia pentru a scăpa de bombardamente

Într-o postare pe Twitter, actorul și regizorul american Sean Penn a dezvăluit că a mers pe jos mai mulți kilometri până la granița cu Polonia.

Sean Penn a fugit pe jos din Ucraina

CITEȘTE ȘI: Război în Ucraina. „Rusia îşi va continua ofensiva până când îşi va atinge obiectivele”. Şoigu anunţă ţinte în Kiev şi cere depunerea armelor

Actorul, în vârstă de 61 de ani, a mărturisit că atât el, cât și echipa de filmare au decis să-și abandoneze mașina și să meargă pe jos până la granița cu Polonia, după ce au dat de cozile imense ce s-au format la punctul de trecere al frontierei.

“Eu și doi colegi am mers mile până la granița cu Polonia, după ce ne-am abandonat mașina pe marginea drumului. Aproape în toate mașinile din această fotografie sunt numai femei și copii, majoritatea fără bagaje, iar mașina este singura lor proprietate de valoare”, a scris Sean Penn, pe Twitter.

A filmat un documentar despre invazia Rusiei

CITEȘTE ȘI: E oficial! Volodimir Zelenski a semnat documentul prin care Ucraina să adere la Uniunea Europeană!

Actorul premiat cu Oscar s-a aflat de câteva zile în Ucraina unde a pregătit un documentar despre invazia Rusiei. Materialul este produs de Vice Studios, asociere cu Vice World News şi Endeavor Content. Cei de la Daily Mail au scris că Sean Penn s-a întâlnit cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Pe 23 februarie, Sean Penn a apărut la o conferință de presă, desfășurată în Kiev, unde i-a ascultat pe oficialii guvernamentali vorbind despre criză.

Sean Penn nu este la prima sa vizită în Ucraina și cunoaște multe lucruri despre armata ucraineană. Actorul a vizitat ultima dată această țară în noiembrie 2021 şi a început pregătirile pentru documentarul său vizitând armata.