Sean Penn a renunțat să filmeze un serial de televiziune din cauză că personalul nu era vaccinat: „E ca și cum ar umbla țintind un pistol la capul cuiva” VIDEO

Sen Penn s-a retras din distribuția serialului de televiziune Gaslit, în semn de protest că nu toți cei de pe platourile de filmare sunt vaccinați împotriva Covid-19.

23 aug. 2021, 09:26
Sean Penn a renunțat să filmeze un serial de televiziune din cauză că personalul nu era vaccinat: „E ca și cum ar umbla țintind un pistol la capul cuiva” VIDEO

Sean Penn a iscat o controversă la Hollywood , după ce a renunțat să mai facă parte din distribuția serialului de televiziune „Gaslit”, din cauză că nu tot personalul de pe platourile de filmare este vaccinat.

Actorul a menționat că actorii și cei care vin în contact direct cu aceștia fac parte din Zona 1, iar aceste persoane trebuie să fie obligatoriu vaccinate.

Artistul este revoltat totuși de faptul că asistenților de producție și celoralți membrii ai personalului nu li se solicită să fie imunizați cu serul anti-Covid-19, fapt care le pune acestora viața în pericol.

Sean Penn a declarat că nu dorește să lucreze într-un mediu în care există preocupare doar pentru sănătatea anumitor persoane, în timp ce starea altora este ignorată.

Actorul a afirmat că vaccinarea ar trebui să fie obligatorie, deoarece cei nevaccinați reprezintă un pericol iminent pentru ceilalți.

„Pe platouriile defilmare există ceea ce se numește zona 1, iar în această zonă se află toți cei care au contact direct cu actorii, însă atunci când un asistent de producție lucrează cu personal care nu este vaccinat, atunci acești oameni se pot îmbolnăvi. Am refuzat să fac parte dintr-un mediu în care sănătatea unora contează mai mult decât a altora. Consider că toată lumea ar trebui să se vaccineze, cred că ar trebui să fie obligatoriu, dar acest lucru nu se va întâmpla mâine, cu toate acestea multe domenii fac eforturi din acest punct de vedere. Mă voi întoarce pe platourile de filmare ale producției Gaslit, atunci când toată lumea va fi vaccinată. Atunci când oamenii umblă nevaccinați e ca și cum ar umbla țintind un pistol la capul cuiva.” a declarat Sean Penn pentru CNN. 

Nicole Kidman, scandal în Hong Kong. Vedeta a încălcat carantina: „Cu ce este ea superioară faţă de ceilalţi?”

Nicole Kidman

se află în centrul unui scandal controversat, după ce a ajuns în Hong Kong pentru a filma un show televizat, însă nu a stat izolată nici măcar zi din carantina de trei săptămâni la care era teoretic obligată.

Regulile din orașul chinez obligă pe cei care vin din afară granițelor să stea în carantină pentru 21 de zile, însă Nicole Kidman, la doar câteva zile de la sosirea în zonă, a fost la cumpărături, dar și pe platourile de filmare.

Ceea ce a trezit indignarea localnicilor este faptul că unii dintre ei nu au putut călători peste graniță, pentru a-și vedea familiile, din cauză că s-au supus măsurilor de restricție.

„Nu, nu sunt de acord cu această politică. Chiar şi atleţii trebuie să intre în carantină pentru 21 de zile. Cred că ar trebui să stea în carantină cel puţin 14 zile. Există o perioadă de incubaţie chiar dacă e vaccinată”, a declarat unul dintre localnici.

Michael Tien, un oficial din Hong Kong, a declarat că este inacceptabil că celebrităților le este permis să încalce măsurile de restricție.

„Odată ce ai un astfel de precedent, toate celebrităţile care vin în Hong Kong pentru filmări trebuie exceptate. Dacă nu, cum o să le explici de ce Nicole Kidman este superioară faţă de ceilalţi?”

Actriţa australiană se află în Hong Kong pentru filmarea unui serial. Vedeta a obține o derogare de la carantină din partea Guvernului local pe motivul că a călătorit în scop profesional, relatează Observator.