Seara fetelor cochete, la deschiderea unui magazin de haine de lux VIDEO

Luxul, eleganţa şi rafinamentul au adunat numeroase vedete la petrecerea de lansare a unui brand vestimentar de mare succes internaţional. Gazda serii a fost Andreea Marin, iar la eveniment şi-au facut apariţia şi alte nume sonore: Simona Pătruleasa, Laura Cosoi, Nicoleta Luciu, surorile Gabor, dar şi fotomodelul Denisa Nechifor.

RomaniaTV.net
20 dec. 2011, 07:43
Seara fetelor cochete, la deschiderea unui magazin de haine de lux VIDEO

Atent îmbrăcată şi accesorizată, Monica Gabor, a avut-o alături pe sora sa, Ramona. Au socializat, au zâmbit in fata bliţurilor şi s-au pierdut printre umeraşele cu haine din cele mai cochete.

Deşi, atunci cand vine vorba de imagine, doamnele nu se mai uită la bani, fetele mondene s-au arătat destul de chibzuite.

„Sunt destul de chibzuită, nu s-ar zice, dar chiar sunt chibzuită. Nu îmi place să arunc cu banii. Momentan, nu îmi permit şi nu sunt la nivelul la care să pot arunca toţi banii pe care îi fac pe articole de îmbrăcăminte”, a declarat Ramona Gabor.

Şi gazda Andreea Marin a fost cucerită de combinaţiile neobişnuite ale designerului: „Fineţea şi combinaţiile foarte îndrăzneţe. Chiar rochia pe care o port combină un material gros, din fir natural cu această dantelă. În mod normal, nu te gândeşti la această combinaţie”.

Un lucru este cert: haina nu îl face pe om, însă cu siguranţă îl poate face să arate mai bine şi îi completează personalitatea.