Sebastian a fost înjunghiat mortal în timpul unei petreceri de majorat. ”A învins o boală cruntă și acum l-a ucis un boschetar”. Criminalul a încercat să se sinucidă înainte să fie prins

Tragedie în județul Iași! Sebastian, un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat mortal în timpul unei petreceri de majorat. Intervenise pentru aplanarea unui conflict între alți doi bărbați. Criminalul, un tânăr de 22 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

18 sept. 2023, 14:57
Sebastian a fost înjunghiat mortal în timpul unei petreceri de majorat. ”A învins o boală cruntă și acum l-a ucis un boschetar”. Criminalul a încercat să se sinucidă înainte să fie prins

O petrecere de majorat s-a transformat într-o tragedie. Un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat de opt ori, iar prietenul său, care sărise să-l apere, a fost ucis cu o lovitură de cuţit în inimă. ”Sebi al meu s-a dus să îi aplaneze, aşa am înţeles”, spune tatăl lui Sebastian.

Familia tânărului de 20 de ani este devastată. Sebastian avea 20 de ani şi învinsese cancerul în urmă cu şapte ani.

„Copilul meu mult iubit și prețuit. Ai învins o boală cruntă pe când aveai doar 14 ani, pentru că ai luptat și ai reușit. Dar, azi, Dumnezeu a decis că trebuie să mergi la el printre îngerii săi preferați. Probabil a decis asta pentru că ești prea bun și prea luminos pentru această lume nedreaptă, care ți-a luat viața mult prea devreme. Drum lin, iubitul meu copil”, transmite Culiță, tatăl tânărului.

Citește și: CUTREMURĂTOR! Mama lui Sebi nu realizează că fiul ei a murit! Pentru a o linişti, soţul ei îi trimite şi acum mesaje lui Sebi: „Nu pleca de la cazare!”

”Dumnezeu l-a salvat. L-a salvat şi l-a omorât un boschetar”, mai spune devastat tatăl lui Sebastian, citat de observatornews.ro.

Criminalul a fost a fost arestat pentru 30 de zile.

„La data de 17.09.2023, ora, 01:35, procurorul criminalist a fost sesizat despre faptul că în seara precedentă a avut loc o petrecere de majorat într-un imobil din sat Lunca Cetățuii, com. Ciurea, jud. Iași, în timpul căreia a izbucnit o altercație între tinerii prezenți, iar unul dintre aceștia a fost lovit cu un cuțit și a decedat. Din primele declarații ale martorilor s-a stabilit ca inculpatul S. A. P. (22 de ani) l-a înjunghiat în zona abdominala pe tânărul B. I. S. (20 de ani), provocându-i plăgi tăiate cu hemotorax, hemopericard prin ruptura de cord, leziuni grave ce au condus, în scurt timp, la decesul victimei”, declară prim-procurorul Radu Cătălin Țocu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Citește și: Accident grav în Dâmbovița! O femeie și un copil au fost loviți în plin de o mașină. Minorul a fost proiectat pe sensul opus unde a fost lovit de un alt autoturism

Iniţial atât el, cât şi familia lui, au negat fapta, între timp însă băiatul ar fi recunoscut. Înainte să fie prins de poliţişti, individul ar fi încercat să-şi ia viaţa.