Sebastian Burduja aruncă bomba despre candidatura la Primăria Capitalei! „Nu m-am dat înapoi de la nicio bătălie electorală”

Sebastian Burduja, noul președinte interimar al PNL, nu exclude o posibilă candidatură la Primăria Capitalei. Liberalul a subliniat luni că niciodată nu s-a dat înapoi de la nicio bătaie electorală.

20 nov. 2023, 20:00
Sebastian Burduja aruncă bomba despre candidatura la Primăria Capitalei! „Nu m-am dat înapoi de la nicio bătălie electorală”
Sebastian Burduja aruncă bomba despre candidatura la Primăria Capitalei!

Sebastian Burduja aruncă bomba despre candidatura la Primăria Capitalei! Sebastian Burduja a lăsat să se înțeleagă că Nicușor Dan nu are nicio șansă anul viitor la alegerile locale deoarece niciun bucureştean nu poate fi mulţumit de modul cum a administrat Capitala.

Citește și Sebastian Burduja preia şefia PNL Bucureşti: ”Capitala este mai dezvoltată decât Madrid, Berlin, Copenhaga, Amsterdam”

Sebastian Burduja aruncă bomba despre candidatura la Primăria Capitalei!

„Aşa cum ştiţi, Partidul Naţional Liberal i-a trasat în februarie anul curent un decalog domnului primar general şi el viza, nu agenda Partidului Naţional Liberal, ci agenda bucureştenilor: termoficarea oraşului, proiectele europene, stadiul marilor proiecte, de la pasajul Ghica, până la Prelungirea Ghencea şi celelalte aspecte, spaţiile verzi, Parcul Cişmigiu, Parcul Herăstrău. A avut şase luni, domnul primar Nicuşor Dan a răspuns. Evaluăm în cadrul echipei cât de bine s-a descurcat, dar eu cred că, dacă îl întrebaţi şi pe dânsul ‘Eşti mulţumit de cum arată oraşul ăsta pe care îl administrezi de nişte ani de zile?’, răspunsul onest nu poate să fie decât că nu este mulţumit, cum nu este niciun bucureştean mulţumit”, a declarat Sebastian Burduja.

Noul președinte interimar al PNL a afirmat că nu s-a bătut niciodată pentru funcţii, dar nu s-a dat niciodată înapoi de la provocări.

„Niciodată nu m-am dat înapoi de la nicio bătălie electorală. Şi când a fost să merg la Neamţ, unde n-aveam nicio şansă să candidez la Parlament în 2016, am făcut lucrul acesta şi o să vă spun, chiar dacă n-am reuşit atunci să intru în Parlament, acele patru luni de zile în care am vorbit zi de zi cu mii şi mii de români au fost o experienţă extraordinară. (…) Nu m-am bătut niciodată după funcţii, dar nu m-am dat niciodată înapoi de la provocări”, a mai spus Sebastian Burduja.

Cât despre o posibilă candidatură la Primăria Capitalei a lui Nicușor Dan din partea PNL, Sebastian Burduja a spus că nu se poate discuta despre o candidatură a cuiva care nu este membru al partidului.

„Nu putem discuta de o candidatură a cuiva care nu este membru al Partidului Naţional Liberal din partea Partidului Naţional Liberal. (…) Trebuie să întrebaţi în altă parte, eu ce vă pot spune este că, din perspectiva mea, atât timp cât suntem prin noi înşine şi avem unii dintre cei mai performanţi sau cei mai performanţi aleşi locali din ţară şi nu de ieri, ci de multe cicluri electorale, cu siguranţă avem datoria să venim în faţa celei mai importante comunităţi ca putere economică cu o ofertă proprie”, a explicat Sebastian Burduja.

Mai mult, liberalul a declarat este convins că PNL va alege cea mai bună opţiune pentru Primăria Generală a Capitalei.

„Sunt convins că Partidul Naţional Liberal la Bucureşti are toate şansele şi întreg potenţialul de a fi pe primul loc şi vom stabili aceste ţinte în perioada imediat următoare. Noi nu intrăm în nicio bătălie cu mentalitatea de a fi pe un alt loc decât pe locul întâi”, a afirmat liderul.

Citește și Acuzații grave la adresa primarului Sectorului 1. PNL: Clotilde Armand pregătește un tun de 100 de milioane de euro