Sebastian Burduja, despre campania electorală pentru Primăria Capitalei! ”Unii atacă, alţii fac show, alţii s-au transformat în sociologi”

Președintele PNL București, Sebastian Burduja, a afirmat luni că a început camoania electorlă pentru Primări Capitalei. Liberalul a subliniat că în timp ce unii se atacă și fac show bucureștenii s-au săturat și nu mai au timp de jocuri politice.

12 mart. 2024, 19:16
Sebastian Burduja, despre campania electorală pentru Primăria Capitalei! ”Unii atacă, alţii fac show, alţii s-au transformat în sociologi”
Sebastian Burduja, despre campania electorală penmtru Primăria Capitalei!

Sebastian Burduja, despre campania electorală pentru Primăria Capitalei! Sebastian Burduja a transmis printr-o postare pe pagina sa de Facebook că locuitorii Capitalei nu pot rămâne fără transport public, apă caldă şi căldură și i-a criticat pe colegii săi de pe scena politică care se preocupă doar de campania electorală.

Citește și Nicolae Ciucă, prima reacție după ce Klaus Iohannis și-a anunțat candidatura la șefia NATO: „A venit foarte bine vestea”

Sebastian Burduja, despre campania electorală pentru Primăria Capitalei!

”Bucureștenii sunt sătui de scandal și calcule politice. Politica trebuie să fie despre cetățeni, nu despre politicieni. Iar problemele bucureștenilor sunt multe, grave și urgente — nu de azi, de ieri. Colegii mei de arenă publică au alte preocupări, au intrat în campanie. Unii atacă, alții fac show, alții s-au transformat în sociologi: vorbesc despre “polarizare”, desenează axe politice și recunosc cu seninătate că “prezintă public doar părțile din sondaje care îi avantajează”.

Din acest spectacol jenant, cel mai mult pierd bucureștenii. E mijloc de martie, iar Capitala nu are buget aprobat. A depășit toate termenele legale. După ce a întârziat o lună dezbaterea pe buget, primarul general s-a gândit să îi lase pe bucureșteni fără căldură, apă caldă și – mai nou – transport public. Gaura din bugetul pe care îl propune este de 1 miliard de lei, bani pe care se încăpățânează să îi aloce la “bunuri și servicii” și pe evenimente de campanie finanțate din banii bucureștenilor”, a Sebastian Burduja pe Facebook.

Liberalul a readus în discuție și blocajul cu care se confruntă Primăria Capitalei și faptul că Nicușor Dan nu face nimic în acest sens.

”Miercurea trecută am fost la primărie, Nicușor lipsea. Joi i-am trimis pe colegii mei să lucreze pe buget cu el, s-au văzut și a rămas ca revine el cu un răspuns. Răspunsul nu a mai venit niciodată, probabil a avut lucruri mai importante de făcut. Ieri a convocat din senin o ședință de Consiliu General, cu aceeași gaură în buget. Așa nu se va rezolva problema!

Pentru mine un lucru e clar. Bucureștenii nu mai au timp de jocuri politice. Și nici nu pot rămâne fără transport public, apă caldă și căldură. Dacă vrem să producem o schimbare, aceasta se face în echipă, cu un proiect solid, care susține nume noi, cu speranță pentru viitor și majorități funcționale. Altfel, va fi același circ, fără rezultate și fără soluții pentru problemele bucureștenilor”, a mai transmis Burduja.

Citește și Klaus Iohannis despre importanța României în lupta NATO cu Rusia: „Țara noastră a dovedit că e un pilon de securitate”