Sebastian Burduja îl desființează pe Nicușor Dan: „Omului îi este teamă, fuge de mine. Nu răspunde la telefon pentru că îi e teamă”

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, posibil candidat la Primăria Capitalei, a spus despre Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, că are șanse în fața electoratului prin realizările pe care le-a avut la primăria de sector.

18 mart. 2024, 09:50
Sebastian Burduja îl desființează pe Nicușor Dan: „Omului îi este teamă, fuge de mine. Nu răspunde la telefon pentru că îi e teamă”

Sebastian Burduja, a vorbit și despre șansele lui Nicușor Dan să mai obțină un mandat. Ministrul Energiei nu a avut deloc cuvinte de laudă la adresa actualului primar al Capitalei.

Citește și Cristian Popescu Piedone, terorizat cu amenințări ca să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei: „Lunetiștii sunt pe toate gardurile. Mi-au spus că e mai bine pentru mine şi familia mea”

„Domnul Piedone vine în fața alegătorilor cu ce a făcut el, ca orice primar în funcție, așa cum și eu ca ministru pot să spun, uitați, dragi bucureșteni, eu asta am făcut, cred că asta pot să fac la Primăria Generală. Și domnul Piedone poate să spună, asta am făcut la sector, asta pot să fac la București”, a spus Burduja la Realitatea Plus.

Nicușor Dan, în schimb, nu a demonstrat că poate să fie un manager bun, a mai susținut ministrul Energiei.

„Omului îi este teamă, omul fuge de mine. Nu răspunde la telefon pentru că îi e teamă. În orice intervenție publică pentru a-l cita, el încearcă să polarizeze PSD-ul, Gabriela Firea, e un joc ieftin, de care bucureștenii s-au săturat pur și simplu. Axa nu mai este în aceste alegeri PSD și antiPSD, am văzut dândul pe platforma asta a candidat în 2020 și poate a făcut un lucru bun, era nevoie de o schimbare, dar nu e suficient, trebuie să mai vii și cu altceva în afară de a bloca tot orașul, de a te duce în instanță”, a mai completat Burduja.

Citește și Marcel Ciolacu a primit documente secrete despre George Simion din Republica Moldova şi în Ucraina. Motivele pentru care liderul AUR are interdicţie de a intra în cele două state