Sebastian Burduja își laudă echipa de la Ministerul Energiei la final de an: „E ultima zi lucrătoare a anului. E trecut de ora 21.30, dar echipa este aici”

Sebastian Burduja a ținut să precizeze că, în ultima zi din 2023, echipa de la Ministerul Energiei e la muncă și după ora 21.30 ca să finalizeze contractarea unor proiecte vitale pentru România, respectiv 2.000 de MW de energie verde, parcuri solare și eoliene, mai mult decât centrala nucleară de la Cernavodă.

30 dec. 2023, 09:33
Sebastian Burduja își laudă echipa de la Ministerul Energiei la final de an: „E ultima zi lucrătoare a anului. E trecut de ora 21.30, dar echipa este aici”

”E ultima zi lucrătoare a anului și suntem la Ministerul Energiei. E trecut de ora 21.30, dar echipa este aici”, afirmă ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Sebastian Burduja a mai spus că echipa lucrează în vederea terminării unor proceduri foarte importante.

Citește și Sebastian Burduja, anunț despre schema de plafonare a prețului energiei: ”Pe piața liberă, în special la gaze, prețurile au scăzut”

”Finalizăm contractarea unor proiecte vitale pentru România. Înseamnă aproape 2.000 de MW de energie verde, parcuri solare și eoliene, înseamnă mai mult decât centrala nucleară de la Cernavodă”.

Ministrul a explicat că a vrut să arate tuturor determinarea oamenilor care lucrează și după program pentru că ”țin la această țară”.

”Am vrut să vi-i arăt pentru că, de prea multe ori, s-a spus că la stat se stă. Iată că la stat nu se stă (…) Ne-am apucat de această schemă acum șase luni de zile, era totul blocat, zero contracte semnate (…) Vreau să le mulțumesc și tuturor beneficiarilor”, a mai transmis ministrul pe Facebook, explicând că vor exista și alte șanse similare în anul 2024.

Citește și Victor Ponta îl desființează pe Jean Uncheșelu după ce a fost achitat în dosarul politic fabricat de acesta: „A comis un abuz despre care știa că e un abuz”