Sebastian Dobrincu a împlinit 25 de ani. Mesajul surprinzător transmis pe Internet: „Nu mă luați drept exemplu, nu am știut să mă bucur de ei”

Sebastian Dobrincu a împlinit 25 de ani. Este unul dintre cei mai faimoși și bogați român, iar la vârsta lui știe exact ce își dorește pentru a avea o viață fericită. De câțiva ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ioana Ignat, care are aceeași vârstă ca el.

01 sept. 2023, 10:01
Sebastian Dobrincu a împlinit 25 de ani. Mesajul surprinzător transmis pe Internet: „Nu mă luați drept exemplu, nu am știut să mă bucur de ei”

Sebastian Dobrincu a împlinit 25 de ani. Investitorul de la „Imperiul leilor” se află acum într-o vacanță în America, la Los Angeles, în care îmbină munca cu plăcerea și plimbările. S-a pozat alături de Marius Moga, soția acestuia, Bianca, Regina Sprâncenelor, Anastasia Soare și, bineînțeles, de iubita lui, Ioana Ignat.

Sebastian Dobrincu a împlinit 25 de ani

Tânărul a postat un mesaj pe rețelele sociale cu ocazia zilei de naștere, prin care le spune fanilor să nu îl ia drept exemplu, pentru că nu s-a bucurat la maxim de viață. Mai mult, a precizat că munca și succesul nu sunt cele mai importante.

25 de ani începând de azi! Unde au zburat oare? Nu mă luați drept exemplu – nu am știut să mă bucur de ei la maxim. Sunt lucruri mai importante decât munca și succesul. Cred că doar timpul ne poate învăța lecția asta. Nivelul 25 m-a găsit însă cu cea mai mare poftă de viață.

Mai optimist și mai motivat ca oricând! Să trăiesc, să risc, să iubesc, să sufăr, să învăț, să construiesc, iar după… să o iau de la capăt. Vă mulțumesc că mă inspirați! Vă mulțumesc  că ne bucurăm de viață împreună!„, a transmis de Sebastian Dobrincu.

Citește și: Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, imagini din vacanță. Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți

Câți bani are în conturi Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu s-a făcut remarcat prin prezența sa în diverse emisiuni locale, câștigând rapid afecțiunea telespectatorilor. Tânărul a pătruns în domeniul software-ului în anul 2009, când avea doar 11 ani.

Astfel, la vârsta de 17 ani, el deja se afla în Statele Unite, unde și-a extins afacerile și a acumulat milioane de euro în câștiguri, iar acum mărturisește că resimte o teamă legată de posibilitatea de a le pierde.

Cred că e o traumă de-a mea interioară, acolo, nu știu de la ce se trage, dar mereu am teama asta că aș pierde ceea ce am. Și uneori mă întreb dacă nu sunt zgârcit, poate că fac treaba asta, că sunt prea strâns la pungă. Nu există posibilitatea să ajung să mor de foame.

Am în spatele minții acolo undeva gândul că aș pierde tot, poate pentru că nici nu pun așa mare preț pe bani, să stau cu gândul la ei și nu stau să îi număr zilnic, să văd ce fac cu ei.

Realizez că mi-ar fi imposibil în viața asta să cheltui câți bani am făcut și nu există posibilitatea să ajung să mor de foame, Doamne ajută, dar am gândul ăsta în mod ciudat, să știi, că aș sărăci. Știu că e poate greu de explicat și mie, dar am cumva trauma asta undeva, s-a tras de undeva, nu știu de unde”, a declarat Sebastian Dobrincu.