Sebastian Ghiţă: Ce au făcut cu mine este o crimă. Mai mult nu puteau decât să mă împuşte VIDEO

Sebastian Ghiţă continuă atacul asupra procurorilor şi a probelor din dosarele care îl vizează şi a spus, în interviul acordat lui Ion Cristoiu, că autorităţie din Serbia au observat probele false depuse la dosar.

RomaniaTV.net
20 mart. 2018, 19:08
Sebastian Ghiţă: Ce au făcut cu mine este o crimă. Mai mult nu puteau decât să mă împuşte VIDEO

„Mie mi-au pus sechestru nelimitat, sunt singurul om din lume cu sechestru nelimitat şi după aceea mi-au pus cauţiune 20 de milioane de euro, cred că sunt în top 3 din lume. Ei supraevaluează aceste prejudicii. Mie mi-au cerut… dacă vindeam tot Ploieştiul nu strângeam banii pentru prejudiciu. Să se dea mare la bilanţuri. (…) Zice Codruţa: „Am sechestrat un miliard de euro”. A sechestrat pe naiba. Cât de furios şi indignat sunt, sunt extrem de blând. Ce au făcut cu mine falsificând probe, e o crimă. Mai mult nu puteau decât să mă împuşte. E o crimă să falsifici probe unui om ca să îl păcăleşti pe judecător şi să-l arestezi pe acel om”, a declarat Sebastin Ghiţă.

Citeşte şi Sebastian Ghiţă: Pe Voiculescu l-au „ars” ca pe şoareci. Traian Băsescu are înregistrări cu planurile „executării” lui

„Vicepreşedinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a fost într-o videoconferinţă cu autorităţile de aici şi a pledat foarte tare în faţa sârbilor să mă ţină arestat pe baza acestor probe false. Judecătorul sârb m-a chemat şi s-a uitat peste ce a primit drept probe şi-a făcut cruce şi m-a întrebat „dar, doamna aceea agitată ce zice acum când ţi-a cerut arestarea pe baza unor probe false?. Era un pic mai agresivă. Și sârbii nu au înțeles stilul acesta. Nu am înțeles nici astăzi, și de aceea cred că judecătorii au nevoie de mai mult echilibru și răbdare și atenție, dându-și seama că de multe ori li se pun probe false în față. Și de altfel au și spus-o. A spus-o doamna Tarcea.”, a completat omul de afaceri.