Sebastian Ghiţă, despre acuzaţiile Elenei Udrea: „Nu cred că sunt o cale de atac la instituţiile statului”

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat la România TV că prin atacurile pe care i le-a adus Elena Udrea, într-un interviu acordat HotNews.ro, şefa PMP se auto-inculpă.

RomaniaTV.net
30 ian. 2015, 18:19
Sebastian Ghiţă, despre acuzaţiile Elenei Udrea: „Nu cred că sunt o cale de atac la instituţiile statului”

„Nu le înţeleg planul şi strategia, nu cred că aceste atacuri la instituţiile statului sunt în ajutorul dânsilor şi îi poate ajuta să îşi dovedească nevinovaţia. Nu ştiu dacă denunţurile din jurul dânşilor sunt reale şi de aceea nu doresc să îmi văd numele prezent în această poveste. Nu cred că sunt o cale de atac la instituţiile statului. N-am avut legătură cu DNA şi nu cunosc procurorii de acolo. (…) Nu vreau să fiu un activ în aceasă chestiune. Sunt multe lucruri ciudate care s-au întâmplat în România. Până acum nu am înţeles cum a dispărut Elan Schwatzenberg, moartea lui Codruţ Marta, multe lucruri ciudate”, a declarat Sebastian Ghiţă.

Citeşte şi Udrea a depus la DNA un DENUNŢ contra şefului SRI: Cine are cătuşele este şi cel care conduce România

„Până acum nimeni nu îşi aducea aminte de nimic. Spune că ştia de bani, de câţi bani au dat și ce sume au fost ţi dintr-o dată doamna Udrea se autoinculpa spunând că ştia de bani, ştie că s-au cheltuit pe sondaje, pe televiziuni şi confirmă declaraţiile Gabriel Sandu. Ştia de banii şi de şpăgi sau ameninţă instituţiile statului. Cred ca trebuie sa lasam procurorii sa faca lumina in aceasta situatie. Nici la Realitatea TV si nici la Romania TV nu au existat contracte sau legaturi cu Dorin Cocos, Alin Cocos sau firmele acestora”, a mai completat Sebastian Ghiţă.