Sebastian Ghiţă, despre Eduard Hellvig: Este ca şi cum Ponta m-ar fi numit pe mine la şefia SRI

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat luni că propunerea ca Eduard Hellvig să preia şefia SRI, făcută de preşedintele Klaus Iohannis, este ca şi cum Victor Ponta l-ar fi propus pe el în această funcţie în situaţia în care acesta ar fi ajuns şef al statului.

23 feb. 2015, 15:18
Sebastian Ghiţă, despre Eduard Hellvig: Este ca şi cum Ponta m-ar fi numit pe mine la şefia SRI

„M-am şi gândit azi – să o luaţi doar ca o glumă, nu aşa s-ar fi întâmplat lucrurile – dar numirea unui apropiat politic şi a unui membru marcant din campania electorală a domnului Iohannis la SRI am văzut-o ca şi cum domnul Ponta, odată ajuns preşedinte, m-ar fi propus pe mine, şi cred că ar fi stârnit ca în Bulgaria, ştiu şi eu, probleme pe stradă cu oamenii”, a precizat Sebastian Ghiţă despre propunerea lui Hellvig în funcţia de director al SRI.

Citeşte şi: Victor Ponta: Voi propune PSD să-l susţină pe Eduard Hellvig la şefia SRI VIDEO

Deputatul Sebastian Ghiţă se aștepta ca președintele să facă o nominalizare de nivelul lui George Maior, care să nu fi fost afiliat politic.

„Îl cunosc pe Eduard Hellvig destul de bine. Mă aşteptam din partea domnului Iohannnis să facă o nominalizare de nivelul domnului Maior, pe care toţi l-am respectat şi care a reprezentat un garant al bunei funcţionări a SRI-ului. Sper şi îmi doresc ca domnul Hellvig, odată votat, să fie într-adevăr un bărbat de stat şi să uite că vreodată a fost membru PNL, a fost membru în campania lui Crin Antonescu şi apropiat al lui Crin Antonescu”, a menţionat Sebastian Ghiţă.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU, criticat pentru reacţia la Hellvig: Unii au fost la Voiculescu, alţii la Partidul Comunist…