Sebastian Ghiţă despre „manevrele” făcute la alegerile pentru Primăria Capitalei: Acesta este statul subteran VIDEO

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a explicat cum a fost câştigată Primaria Capitalei de către Gabriela Firea prin dosarele făcute contracandidaţilor.

RomaniaTV.net
20 mart. 2018, 19:43
Sebastian Ghiţă despre „manevrele” făcute la alegerile pentru Primăria Capitalei: Acesta este statul subteran VIDEO

„Aici sunt convins că președintele Iohannis, care a ieșit cu domnul Bușoi pe stradă, și directorul Hellvig, s-au edificat. Și și-au dat seama că orice candidat dădea dreapta, până ce nu ajungea Nicușor Dan favoritul constructorilor din București… da, Nicușor Dan ia bani de la anumite firme din București ca să se retragă din procese. E publică informația, e din presă.

Nicușor Dan era favoritul, și atunci PNL… Săracii mai aveau nițel să le ia DNA galbenul din steag. L-au pus pe Bușoi, a avut dosar la DNA în două zile. A fost funny operațiunea. După aia Marian Munteanu s-a autodeclarat securist dintr-o dată. Nu mai știu cine a fost al treilea. Pe Orban l-au convins cu Urdăreanu; să vă uitați în acel dosar. Acel Urdăreanu a fost trimis să îl provoace pe Ludovic Orban. Dintr-o listă de denunțători… Pe cine dăm afară? Pe Orban. Nea Tibi vino încoace. Știi câte probleme ai, arest la domiciliu… fă și tu un denunț lui Ghiță, un denunț lui Orban, și dă-i cu provocarea, ceea ce e ilegal. SRI nu și-ar permite niciodată să facă așa ceva.

Ăsta e statul subteran.

Și, dintr-o dată, din tenebrele istoriei, a apărut denunțul de securist, și a plecat și Marian Munteanu. După aceea i-a venit ideea domnului Urdăreanu, denunțător, să-l murdărească pe Orban”, a declarat Sebastian Ghiţă.