Sebastian Ghiţă, despre cum l-au păcălit Serviciile pe Băsescu: I-au tăiat firul de la buton, devenise şeful bufniţei

Sebastian Ghiță a explicat în interviul acordat lui Ion Cristoiu, difuzat de România TV, cum a fost posibil ca Traian Băsescu să fie păcălit tocmai de cei în care avea cea mai mare încredere, Serviciile.

26 mart. 2018, 18:36
Sebastian Ghiţă, despre cum l-au păcălit Serviciile pe Băsescu: I-au tăiat firul de la buton, devenise şeful bufniţei

Când pici de sus te doare rău. Când ești cocoțat în vârful piramidei statale, observi că butonul ăla de care zicea Băsescu că apăsa și îl duce ăla Coldea… i-au luat firul de la buton, apăsa degeaba. Cea mai mare păcăleală, i-au luat firul, era șeful bufniței în ultimele zile. Şi-a dat seama și a renunțat să mai facă năzdrăvănii cu demis generali„, a declarat Sebastian Ghiţă despre situaţia şefului statului, în ultima parte a mandatului de preşedinte.

Citeşte şi Sebastian Ghiţă: Băsescu încerca să o pună pe Udrea preşedinte, iar el să fie premier. SRI a intervenit şi a publicat pozele cu Bica

Vă dați seama ce eforturi au făcut Serviciile să țină un președinte al cărui frate era amestecat cu țigani, fuste, lăutari. Fiind membru în Comisie, subiectul s-a discutat în Comisie și verbal și în scris și cu sesizări. Și Maior și Coldea i-au spus, domnule președinte, vorbiți să termine cu izmănăriile cu Bercea. I-au zis o dată, de două ori. Până la urmă ori Băsescu nu a mai avut putere asupra lui frate-su. Ori Băsescu i-a permis. Ori fratele mai minţea țiganii și primea bani. Nu a fost în regulă ce s-a întâmplat.

Citeşte şi Sebastian Ghiţă despre „manevrele” făcute la alegerile pentru Primăria Capitalei: Acesta este statul subteran VIDEO

Acolo vinovatul este Băsescu că și-a lăsat fratele în jurul acelor oameni. Serviciile au făcut tot ce le-a stat în putinţă să nu ajungem o ţară în care este arestat fratele preşedintelui. Că ia bani pentru măscării în justiţie. Cred că nu ar fi trebuit să ajungă în situaţia asta. Băsescu putea să o oprească”, a mai spus Sebastian Ghiţă, în interviul difuzat de România TV.