Sebastian Papaiani: Românii, un popor credincios, dar care exagerează VIDEO

Colegi, prieteni dar şi admiratori au asistat la ieşirea din scenă a maestrului şi au păreri pro şi contra în ce priveşte dorinţa acestuia de a fi incinerat. Fostul preşedinte Ion Iliescu, Sebastian Papaiani, Ionuţ Dolănescu, Valentin Uritescu şi Fuciec Alexandru sunt doar câţiva dintre cei care şi-au condus prietenul pe ultimul drum, informează România TV.

05 ian. 2013, 17:22
Sebastian Papaiani: Românii, un popor credincios, dar care exagerează VIDEO

Un mort e îngropat de apropiaţii şi familia lui. Poporul ăsta e credincios, dar exagerează în tot ce face„, a declarat, la România TV, Sebastian Papaiani.

Ionuţ Dolănescu crede că ar fi fost mai indicat ca Sergiu Nicolaescu să fie înmormântat în cimitirul Bellu, lângă toţi artiştii de seamă ai neamului.

Creştineşte ar fi fost să fie îngropat aici pe aleea artiştilor. Bănuiesc că a lăsat un testament…sau familia…nu poţi să te bagi în aceste amănunte„, a precizat Ionuţ Dolănescu.

Sergiu Nicolaescu a fost condus sâmbătă pe ultimul drum. Trupul neînsufleţit al marelui regizor a fost incinerat la crematoriul din Vitan-Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare, la ceremonia de incinerare participând familia, prietenii şi apropiaţii regizorului. Incinerarea lui Sergiu Nicolaescu nu a fost văzută cu ochi buni de toţi românii. Mai mulţi oameni erau deranjaţi de faptul că marele regizor nu a fost înmormântat creştineşte şi au huiduit-o pe soţia lui.