Sechestraţi şi bătuţi de angajaţii unei firme de pază. Patru bărbaţi au fost arestaţi

Patru angajaţi ai unei firme de pază din judeţul Prahova au fost arestaţi preventiv, miercuri, sub acuzaţiile de lipsire de libertate şi purtare abuzivă, după ce au fost reclamaţi la Poliţie de două persoane care susţin că au fost sechestrate şi bătute de cei patru.

RomaniaTV.net
01 feb. 2012, 17:50
Sechestraţi şi bătuţi de angajaţii unei firme de pază. Patru bărbaţi au fost arestaţi

Patru angajaţi ai unei firme de pază din Prahova au primit mandate de arestare pentru 29 de zile, fiind acuzaţi de lipsire de libertate în mod ilegal şi purtare abuzivă, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, citat de Mediafax.

Poliţia Prahova a început cercetările în acest caz după ce marţi după-amiază, un bărbat de 23 de ani din Ploieşti a sunat la 112 şi a reclamat că el şi un adolescent de 15 ani au fost prinşi şi bătuţi de agenţii unei firme de pază în timp ce se aflau în curtea unei societăţii respective.

Cei doi au declarat la Poliţie că agenţii care asigurau paza firmei respective i-au prins în curtea firmei, i-au dus într-o încăpere, i-au audiat şi i-au bătut.

Cei doi au spus că se aflau în curtea respectivei firme pentru a aduna lemne.

La rândul lor, agenţii de pază au declarat că persoanele care susţin că au fost agresate se aflau în curtea firmei pentru a fura.

Unul dintre reclamanţi a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde a fost diagnosticat cu „fractură costală incompletă dreaptă”, iar cel de-al doilea a fost transportat la Spitalul de Pediatrie, unde i s-a stabilit diagnosticul „echimoze ambele mâini şi umăr drept”.

Miercuri, cei patru agenţi de pază au fost prezentaţi instanţei care a emis mandate de arestare preventivă pe numele lor.

Acesta este al doilea scandal în care sunt implicaţi agenţi de pază angajaţi la firme de profil. Anul trecut, un agent angajat la o altă firmă de pază a fost condamnat la 18 ani de închisoare după ce a omorât în bătaie, în timpul unei intervenţii, un tânăr în faţa unui restaurant din Ploieşti.