Seco Dubravko, iubitul care a desfigurat-o pe Daniela Crudu, nu regretă nimic. Declaraţiile croatului: „Nu i se pare gravă situaţia”

Daniela Crudu a şocat întreaga ţară, după ce a sunat la 112 şi a anunţat că a fost snopită în bătaie. Bruneta a fost desfigurată de iubitul croat, după nişte crize de gelozie, pe care le-a avut într-un club din Capitală.

RomaniaTV.net
12 feb. 2020, 16:39
Seco Dubravko, iubitul care a desfigurat-o pe Daniela Crudu, nu regretă nimic. Declaraţiile croatului: „Nu i se pare gravă situaţia”

Absolut cutremurător este faptul că lui Seco Dubravko nu i se pare gravă această situaţie pe care a provocat-o. Croatul a vorbit cu sora brunetei și nu este deloc îngrijorat de cele întâmplate.

Mi-a spus că, dacă Daniela are nevoie de ceva, să-l sune. Lui nu i se pare gravă situația„, a declarat Ana, sora fostei asistente TV.

Vedeta a ajuns să fie de nerecunoscut din cauza loviturilor în față pe care le-a primit. În urma acestei bătăi, Daniela Crudu s-a ales cu piramida nazală fisurată și cu mai multe vânătăi la nivelul feței.

Cine este Sego Dubravko, croatul care a bătut-o pe Daniela Crudu

Sego Dubravko, cel care a agresat-o pe Daniela Crudu, este un controversat om de afaceri de origine croată. Bărbatul este un fost luptător extrem de temut și respectat în capitala Croației, Zagreb. Majoritatea afacerilor acestuia sunt legale, însă, în trecut, banii pentru deschiderea afacerilor nu au fost obținuți pe căi tocmai cinstite.

Sego Dubravko are afaceri imobiliare în majoritatea stațiunilor din Croația. Mai exact, deține un hotel de 4 stele în stațiunea Tisno, dar și apartamente pe care le închiriază în regim hotelier în stațiunile Dubrovnik, Hvar, Split. Averea omului de afaceri se ridică la peste 6 milioane de euro.

Un artist de top aruncă BOMBA în SHOWBIZ! „Nu e prima dată când Daniela Crudu este bătută de iubitul croat!”

În 2010, presa internațională anunța că liderului uneia dintre cele mai puternice organizații criminale din Europa a fost capturat, după o operațiune amplă a Interpolului. Pe atunci, se capturau și 40 de kilograme de cocaină, despre care existau informații că urmau să ajungă în toată America de Sud.

Alături de șeful bandei au mai fost arestate 13 persoane, printre care se numără și un bărbat pe numele de Sego Dubravko, scrie Impact. Ulterior, croatul a fost achitat de instanță după ce ar fi făcut o înțelegere cu poliția și ar fi oferit informațiile de care dispunea.

Bianca Drăguşanu, mesaj de susţinere pentru Daniela Crudu

Bianca Drăguşanu, fosta colegă de platou a Cruduţei, a avut o reacţie promptă în urma scandalului. Mai ales după ce a trecut printr-un moment asemănător după ce a fost agresată fizic de către soţ într-o parcare a unui restaurant situat în zona de nord a Capitalei. Cele două se cunosc de foarte mult timp, în contextul în care au fost colege de platou în emisiunea lui Dan Capatos.

Citeşte şi: Cine este Sego Dubravko, croatul care a desfigurat-o pe Daniela Crudu. De la trafic de droguri, la o avere de 6 milioane de euro>

Sunt alături de ea, indiferent de ce urmează. Nu pot să comentez acest caz delicat. Nu am păreri decât despre viața mea, lucru care ar trebui să se întâmple la modul general. Să nu-și mai dea nimeni cu părerea. O iubesc și îi sunt alături. Daniela o să treacă și peste asta. N-am vorbit zilele acestea cu ea. Sigur o stresează toată lumea”, a spus Bianca Drăgușanu.


loading...