Secretar de stat în Ministerul Agriculturii, infectat cu coronavirus

Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii George Scarlat este infectat cu coronavirus. Reamintim că Adrian Oros a anunţat, joi, că este infectat cu COVID-19.

27 nov. 2020, 14:39
Secretar de stat în Ministerul Agriculturii, infectat cu coronavirus
Un secretar de stat în Ministerul Agriculturii este infectat cu coronavirus.

Secretar de stat în Ministerul Agriculturii, infectat cu coronavirus. Este vorba despre George Scarlat. Acesta a anunţat vineri, pe Facebook, că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 şi că este în izolare la domiciliu.

”Cu toate că am fost atent şi am luat măsurile de siguranţă, din păcate “am pescuit şi eu un Covid”. Acum sunt în izolare la domiciliu. Am simptome uşoare, dar sunt optimist şi vă asigur că situaţia este sub control, ca de obicei, de altfel. E greu de unul singur. Abia aştept să ne revedem!!”, a scris secretarul de stat pe Facebook.

Secretar de stat în Ministerul Agriculturii, infectat cu coronavirus după ce Adrian Oros a anunţat că are COVID

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anunţat, joi seară, că a fost confirmat cu noul coronavirus. Ministrul s-a izolat la domiciliu şi va urma instrucţiunile medicilor.

„Dragi prieteni, am primit rezultatul testului pe care l-am făcut în aceasta dimineața și din păcate e unul “ pozitiv”.
M-am autoizolat la domiciliu și voi urma îndrumările medicilor.

Daca starea de sănătate îmi va permite, voi continua munca de acasă si voi încerca sa fiu prezent online, acolo unde voi fi solicitat .
Multă sănătate tuturor !”, a spus Adrian Oros, pe contul personal de Facebook.

Citeşte şi Dan Barna are coronavirus. Anunţul liderului USR: „Voi petrece următoarele zile în autoizolare”

Şi ministrul Tineretului şi sportului, Ionuţ Stroe, a anunţat, joi seară, că s-a izolat la domiciliu, după ce a participat la acţiuni politice în aer liber cu ministrul Adrian Oros. Stroe a făcut un test, al cărui rezultat este negativ, dar se va retesta peste 72 de ore.

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat, vineri, 8.499 de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-COV 2. Până pe 27 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 457.848 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.208 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 10.884 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În ultimele 24 de ore au fost raportate 172 de decese