Dan Barna are coronavirus. Anunţul liderului USR: „Voi petrece următoarele zile în autoizolare”

Dan Barna are coronavirus. Preşedintele USR a dezvăluit, vineri, că s-a infectat cu virusul SARS-COV-2, motiv pentru care a intrat în autoizolare.

26 nov. 2020, 17:22
Dan Barna are coronavirus. Anunţul liderului USR: „Voi petrece următoarele zile în autoizolare”
Dan Barna are coronavirus. Anunţul liderului USR după ce s-a infectat

Liderul USR a anunţat că s-a infectat cu COVID-19 şi i-a îndemnat pe români să respecte regulile de protecţie.

„Am aflat în această după amiază că am contactat Covid-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

Dan Barna are coronavirus. Primele măsuri luate de liderul USR

„Starea mea generală e bună și voi petrece următoarele zile în autoizolare. Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online.

Aveți grijă de voi și ai voștri și respectați cu strictețe regulile de protecție. Trecem și peste asta”, a mai precizat liderul USR.

Citeşte şi: Dan Barna, despre coaliţia USR PLUS cu PNL. „Va fi o negociere grea. Îmi doresc ca USR PLUS să guverneze singur. Şi eu pot avea acest vis”

Preşedintele USR a declarat, marţi, că va fi o negociere „grea” cu liberalii privind formarea unei coaliţii guvernamentale şi îşi pune speranţa ca alegerile parlamentare din 6 decembrie USR PLUS să obţină un scor cât mai apropiat de cel al PNL.

„Va fi o negociere grea pentru a face o coaliţie care chiar să aibă şansa să facă reforme în România”, a declarat Dan Barna, marţi, în interviul acordat lui Marius Tucă, la AlephNews.

Citeşte şi: Rareş Bogdan avertizează Opoziţia. „Trebuie ținuți PSD-iștii departe de banii europeni. Noi vom da premierul”

În schimb, europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a declarat, miercuri, la România TV, că îşi pune speranţa într-un Guvern format în jurul PNL.

„Votanţii PSD trebuie să ştie că în următorii patru ani la putere în România va fi PNL. Eu nu vorbesc de USR. Domnia sa a vorbit de USR şi e o chestiune normală. Guvernarea se va construi în jurul PNL, într-un parteneriat asumat cu preşedintele României”, a subliniat Rareş Bogdan.

Citeşte şi: Rareş Bogdan îl contrazice pe economistul-şef BNR. „Nu tăiem nimic. Nu va fi niciun lockdown. Nu se va închide România”