Secretariatul lui Moş Crăciun a fost deschis: Copiii cuminţi îi pot trimite scrisori în Laponia

Publicat: Marţi, 22 Noiembrie 2011 23:37 // Actualizat: Marţi, 22 Noiembrie 2011 23:37 // Sursa: RTV.net

Poşta franceză a deschis, pentru al 49-lea an consecutiv, secretariatul lui Moş Crăciun. Copiii care au fost cuminţi îi pot expedia acestuia scrisorile şi desenele lor. Anul trecut, angajaţii Moşului au citit aproape un milion şi jumătate de misive si 140.000 de e-mailuri, cele mai multe semnate de copii între 3 si 8 ani.

Foto: lettersfromsantaclaus.info

Cele 60 de secretare angajate pentru a tria şi expedia scrisorile copiilor în Laponia aşteaptă plicurile cu dorinţele celor mici, care nu vor întârzia să le umple birourile.

Un comunicat al Poştei franceze precizează că epistolele trebuie expediate până la data de 22 decembrie, pentru ca Moş Crăciun să le poată lua în considerare atunci când îşi va umple sacii cu cadouri.

"Tot ceea ce trebuie să facă fetiţele şi băieţeii, este să aleagă o hârtie de scris frumos colorată şi să-şi aştearnă pe ea dorinţele, sau să facă un desen cât mai frumos şi să-l pună într-un plic adresat lui Moş Crăciun, fără a uita să-şi treacă numele şi adresa exactă", se precizează în textul comunicatului.

Pentru că internetul a ajuns şi la Polul Nord, Moş Crăciun poate fi accesat de micii internauţi pe un site special, care le propune copiilor ateliere de creaţie, jocuri şi reţete tradiţionale de Crăciun.

Anul viitor, când se vor împlini 50 de ani de la înfiinţarea Secretariatului, Poşta franceză a anunţat că scrisorile cele mai reuşite trimise de copii dar şi de adulţi de-a lungul timpului vor fi publicate într-un volum omagial.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 dec 11:37
Răspunde | Votează email 0 email
slavic
samsugjprime 5
23 nov 03:22
...acestuia scrisorile şi desenele lor. Anul trecut, angajaţii Moşului au citit aproape un milion şi jumătate de misive si 140. Citește mai departe… Posted...
1
EUR
4.8423
RON
14 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H