Secretarul de stat al SUA, mesaj de Ziua Naţională: Aplaudăm eforturile şi sacrificiile făcute de poporul român pentru o Românie liberă

Publicat: Duminică, 01 Decembrie 2019 14:05 // Actualizat: Duminică, 01 Decembrie 2019 14:06 // Sursa: romaniatv.net

Secretarul de stat al Statelor Unite ale Americii, Mike Pompeo, a transmis un mesaj de Ziua Naţională a României în care apreciază dezvoltarea parteneriatului strategic şi a relaţiilor dintre cele două naţiuni. 

"Cu ocazia Zilei Naţionale a României, doresc să îi felicit pe toţi românii în numele Guvernului Statelor Unite.

Naţiunile noastre sunt prietene, Aliate şi partenere şi mă bucur să văd că Parteneriatul nostru Strategic, relaţia noastră economică şi legăturile interpersonale dintre noi devin mai puternice cu fiecare an. Preţuim profund contribuţiile României la misiunile NATO, precum şi spiritul de conducere al ţării dumneavoastră în ce priveşte securitatea regională şi dezvoltare energetică.
În cursul acestei luni vom aniversa 30 de ani de la Revoluţia română din 1989. Aplaudăm eforturile susţinute şi sacrificiile făcute de poporul român pentru a construi o Românie liberă, democratică şi mai prosperă.", a transmis Mike Pompeo, mesajul fiind postat pe pagina de Facebook a ambasadei SUA la Bucureşti.

Ambasada SUA şi-a schimbat fotografia de copertă a paginii de Facebook cu un mesaj care celebrează Ziua Naţională a României: ”La mulţi ani, România! Cu drag de la prietenii americani”.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Mike Pompeo Ziua Marii Uniri Ziua Naţională a României
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
31 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H