Secretarul de stat care ar trebui să reformeze mersul cu trenul abia reuşeşte să spună cu ce se ocupă VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017 17:36 // Actualizat: Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017 17:36 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele Autoritatii de Reforma Feroviara, Marian Păun, care are rang de secretar de stat, este omul care, potrivit funcţiei, ar trebui să reformeze mersul cu trenul în România, dar cu toate acestea, secretarul de stat se poticneşte atunci când trebuie să spună cu ce se ocupă.

Președintele Autorității de Reformă Feroviară, remunerat cu 11 000 de lei pe lună, are mari dificultăţi în a spune cu ce se ocupă instituţia pe care o conduce.

Există legenda celor care au trac în fața camerelor de luat vederi. Legenda este una falsă. Este normal să ai oareșce emoții, însă un profesionist adevărat nu se pierde niciodată. Un profesionist, care știe despre ce vorbește, nu are momente de ezitare, pentru că își cunoaște foarte bine competențele. Situațiile în care se pierd sunt acelea în care habar nu au despre ce vorbesc.

În subordinea Guvernului sunt peste 200 de autorități, agenții, comitete și comisii, conduse în general de oameni puși de partid.  După cum se exprimă (sau măcar încearcă să o facă) este evident de ce transportul feroviar este la pământ, arată observatorph.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
autoritatea de reforma feroviara căi ferate Marius Păun tren
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Florin Călinescu a fost dat afara de la Pro TV de urgență!
Florin Călinescu a fost dat afara de la Pro TV de urgență!
1
EUR
4.7315
RON
22 Jul
noapte 20 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H